Log in

Vi ste gost, uzmite svoje Članstvo 2018

Limači B2 - 18. kolo

Ivanja Reka i dalje drži vrh lige sa četiri boda prednosti budući su i Sesvete nastavile svoj niz pobjeda, a obje ekipe su bile vrlo efikasne u ovom kolu.

Sesvete imaju utakmicu manje od Ivanja Reke i ukoliko uspiju uzeti sva tri boda na gostovanju kod Bubamare tada dolaze na samo bod zaostatka od lidera i njihova međusobna utakmica koja je na rasporedu za dva kola najvjerojatnije će odlučiti o naslovu prvaka budući da obje ekipe jednostavno nemaju konkurencije na proljeće.

Ivanja Reka je u ovom kolu nadvisila Polet/SK vrlo uvjerljivom igrom i preciznom završnicom, ali Sesvete su  bile još uvjerljivije protiv Concordie i uistinu ne vidimo tko može ugroziti međusobnu borbu ove dvije ekipe za naslov. Prigorje/Ž je trenutno usamljeno na trećoj poziciji ponajviše zahvaljujući odgođenoj utakmici Vrapča i Čulinca, ali i zahvaljujući osvojenim bodovima na gostovanju kod Brezovice koja i dalje nastupa nekompletna zbog crkvenih obveza.

Zapruđe je donedavno bilo u samom vrhu sa ne malom bodovnom zalihom, ali je odlazak ponajboljih igrača u zimskom prijelaznom roku bio nenadoknadiv pa novozagrebačka ekipa sada može samo sanjati borbu za medalju. No, u njima još gori želja za pobjedama koja je došla do izražaja u srazu sa bubamarcima te Zapruđe i dalje ostaje u gornjem dijelu tablice.

Kašina je ugostila na svom terenu Prigorje/M u ovom kolu, a obje ekipe imale su isti broj bodova prije utakmice. Nakon utakmice bodovna situacija se promjenila budući su domaći ostvarili pobjedu i odmakli se tri boda od svoga gosta.

U međuvremenu se odigrala i odgođena utakmica iz XVII kola između Poleta i Vrapča, a bodovi su pripali gostima zahvaljujući jednom pogotku više u mrežu domaćih koji su propustili nekoliko lijepih prigoda za bolji rezultat.

 


REZULTATI sa strijelcima:

KOLO -> 18
VRAPČE - ČULINEC 10.05.2015 10:00
KAŠINA - PRIGORJE/M 2:0 Sajković 2 (Kaš)
BREZOVICA - PRIGORJE/Ž 1:5 Iličić (Brz) / Soldo 2, Balak 2, Butić (PŽ)
ZAPRUĐE - BUBAMARA 2:0 Krapec, Popović-Grižić (Zap)
SESVETE II - CONCORDIA 10:1 Antunović 3, Laznicki 2, Škrapec 2, Lučić, Vuniqi, Habuljko (Ses) / Šošić (Con)
IVANJA REKA - POLET 7:0 Relja 4, Perko, Šečić, Čabraja (IR)

POLET – VRAPČE 1:2 Tokić (PSK) / Večerić, Cvetko (Vra) XVII kolo


LISTA STRIJELACA: nakon 18. kola

23 Relja (IR)
21 Škarić (Zap)
20 Tipurić (Ses)
16 Punjek (Zap)
15 Balak (PŽ)
14 Kršić (PM)
13 Večerić (Vra)
12 Marčinko (IR), Tokić (PSK)
11 Mikić, Marić (Čul), Soldo, Zurta (PŽ), Laznicki (Ses), Sajković (Kaš), Tozan (IR)
10 Ilečić (Brz), Tokić (Con)
9 Kočka (Brz), Škrapec (Ses), Cvetko (Vra)
7 Grižić-Popović (Zap)
6 Šošić, Rendulić (Con), Gorički (Bub), Perko (IR), M. Kodrić (Čul), 
5 Tomas, Antunović, Lotinac, Gavrić, Ivanković, Tešić (Ses), Špiček, Šimunjak (PM), Butić (PŽ), Vešnik (Zap), Čuturić (IR)
4 Ljubas, Čančarević (Con), Tomašević (Kaš), Mandić, Mijić (Čul), Ignjatović-Palašić (Čul), Matoš, Gajić (Vra), Vuniqi (Ses), Šečić, Mesić (IR)
3 Hernaut (Čul), Kulenović (Brz), Petrović (Con), Lukačin, Mužek (PM), Mihaljević, Kosi (Bub)
2 Rečić (Bub), Drmić, Jurak, Gjajić, Greiner (Vra), Jurić (PSK), Tupek (PŽ), Kolobarić (Čul), Pavić, Goranović, Savić, Fumić (Brz), Tot (PM), Habuljko (Ses), Macan, Pervan, Lukša (Zap), Pavlović, Drčelić (Kaš)
1 Ciglenečki, Frančić, (Vra), Horvat, Dražetić, Pejić (PSK), Botić, Čabraja, Živić (IR), Šulj (PM), Aždajić (Ses), Krapec (Zap), Miškić, Lučić, Turčić, Kamberović (Ses), Kišić, Šušković (Con), Gojević, Ištvanić, Petanjek, Klarić (Kaš), Matan, Brkić, Fuček, Trtan (Čul), Babić (Brz), Galli, Cigić, Ladan, Furko, Maričić, Ledinski, Juračić (Bub), Vukić, Filipović, Radić (PŽ) 

LINK DO TABLICE: http://www.igraci.com/natjecanje/zns-mladez/b2-liga-limaci-zagici/lb2

VEZANE LIGE: Limači B2  Limači B4  Zagići B2  Dojave  Grupa

Sadržaj objavljen u susradnji s udrugom roditelja "Limač-zagić"


ZAJEDNICA: grupa B2 liga limača/zagića ZNS-a pridružite se grupi,
iskoristite mogućnost primanja rezultata i objava vezanih za ligu na vaš mail