Log in

Kako članovima iz liga limača/zagića B i C nemamo mogućnost ponuditi dodatne sadržaje, tablice i rezultati tih liga su do daljnjeg dostupni samo uz članstvo.
Vi ste gost, uzmite svoje Članstvo 2018

Obavijest o skorom iteku akcijskog perioda AKCIJA -50%

Akcijska cijena  članstva sa popustom -50% (50kn umjesto 100kn) vrijedi do kraja rujna 2017.
Izmjena: Obzirom je zadnji dan u mjesecu vikend, prihvaćamo sve priljeve na račun zaključno sa ponedjeljkom 2. listopada o.g.

 

NAJAVA: Strijelci za sezonu 2017/18

Pred nama je prvi "ozbiljniji" natjecateljski vikend (09./10.IX) za lige mladeži ZNS-a jer sve lige službeno započinju! HNS lige (središte ZG) su odigrale nekoliko kola.

Zahvaljujemo SVIMA koji su (već) naručili i platili svoje Članstvo 2018 te nam tako omogućili okviran pregled zainteresiranosti za pojedinu ligu.
Na osnovu toga planiramo aktivnosti detaljnije obrade podataka (strijelci kola, lista strijelaca, pa i komentare kola...) za lige s većim interesom članova.

Zašto biti član?

Primili smo određeni broj upita na temu pogodnosti članstva pa ćemo ovdje u ovom članku, na jednom mjestu, pokušati dati određene odgovore. Plan nam je da projekt učlanjenja, kao i razvoj portala, konstantno napreduje pa zasad navodimo samo ono što jest razlog za učlanjenje dok ćemo postepeno dodavati ostale beneficije ;)

 

Članarina IGRACI.com (1+1GRATIS!)

Godišnja članarina uključuje sve pogodnosti i pristup zaštićenim uslugama od dana uplate do kraja sezone.

Cijena: 100,00kn