Log in

Vi ste gost, uzmite svoje Članstvo 2018

Limači B2 - 15. kolo

Dvije od tri momčadi iz samog vrha poretka na ljestvici ovo kolo neće pamtiti po dobrome jer su ostale bez bodova i tako ponovno unijele neizvjesnost u natjecanje.

Ivanja Reka gostovala je kod sve boljeg Prigorja/Ž i ostala bez bodova. Domaći dečki ostvarili su sve zamisli svoga trenera i zasluženo slavili pobjedu nad vodećom momčadi lige koja je u Žerjavincu igrala bez nekoliko važnih igrača, ali to ne umanjuje zasluženost pobjede igrača Prigorja.

Poraz vodeće ekipe iskoristili su igrači Sesveta i pobjedom kod neugodnog Prigorja iz Markuševca stigli na samo bod zaostatka za Ivanja Rekom pa će njihova međusobna utakmica najvjerojatnije odlučivati o naslovu prvaka jer Zapruđe polako gubi korak za vrhom.

Kada kažemo da Zapruđe gubi korak onda ne mislimo samo na rezultat već i na atmosferu u ekipi jer nam zvuči nevjerojatno da zbog kiše ne dođe nekoliko igrača na utakmicu i da momčad iz vrha nastupi sa igračem manje. No to su njihovi problemi koji ne zanimaju igrače Čulinca i oni su dali sve od sebe kao i na svakoj utakmici do sada, a ovoga puta nagrađeni su bodovima za dobru igru protiv Zapruđa.

Vrapče je gostovalo na Granešini kod Concordie i imalo zaostatak od dva gola na poluvremenu, ali nastavak i duža klupa donose preokret pa gosti stižu do izjednačenja i jednog boda koji može biti vrlo važan u borbi sa Ivanja Rekom za plasman u B1 ligu na kraju sezone.

Brezovica je gostovala u Kašini kod istoimenog kluba, a treba spomenuti da se svake sezone Kašina i Brezovica bore sa istim problemom odnosno sa brojem igrača u ekipi odnosno da nerijetko ove ekipe nastupaju bez zamjena ili čak sa igračem manje. Tako je bilo i sada jer su gosti igrali sa igračerm manje čitavu utakmicu budući se neki igrači nisu pojavili na okupljanju pred polazak na utakmicu zbog jake kiše. Da apsurd bude veći, u Kašini kiša jedva da je pala i igralište je bilo potpuno suho. Oslabljeni gosti su igrali koliko su mogli i za svaku pohvalu je i njihov postignuti pogodak u porazu i nadamo se da će do kraja sezone igrati sve utakmice sa svim igračima u sastavu.

Za kraj pregleda događanja u ovoj ligi ostavili smo derbi začelja u kojem je kod Bubamare gostovao Polet/SK. Gosti su do sada u nekoliko navrata bili blizu osvajanja boda, ali su nekako i ostajali bez uspjeha u toj namjeri. Ovo kolo će ipak pamtiti malo duže jer su stigli do prva tri boda kod neraspoložene Bubamare. Pobjeda je izražena minimalnom razlikom, ali smo uvjereni da igrače Poleta to ni najmanje ne brine jer su bodovi njihovi.

 


REZULTATI sa strijelcima:

KOLO -> 15

CONCORDIA - VRAPČE 2:2 Šošić 2 (Con) / Jurak, Večerić (Vra)
PRIGORJE/Ž - IVANJA REKA 3:1 Soldo, Zurta, Valjak (PŽ) / Mesić (IR)
PRIGORJE/M - SESVETE II 1:3 Kršić (PM) / Laznicki, Kamberović, Aždajić (Ses)
BUBAMARA - POLET 1:2 Gorički (Bub) / Tokić 2 (PSK)
ČULINEC - ZAPRUĐE 5:0 Mikić, Hernaut, M. Kodrić, Marić, Ignjatović-Palašić (Čul)
KAŠINA - BREZOVICA 4:1 Sajković 2, Drčelić, Tomašević (Kaš) / Kočka (Brz)


LISTA STRIJELACA: nakon 15. kola

21 Škarić (Zap)
18 Relja (IR)
16 Tipurić (Ses)
14 Kršić (PM)
13 Punjek (Zap)
12 Balak (PŽ)
11 Večerić (Vra)
10 Marčinko, Tozan (IR), Marić (Čul), Zurta (PŽ)
9 Soldo (PŽ)
8 Mikić (Čul), Tokić (Con), Sajković (Kaš)
7 Škrapec (Ses), Kočka (Brz), Tokić (PSK), Ilečić (Brz)
6 Rendulić (Con), Cvetko (Vra), Laznicki (Ses), Gorički (Bub)
5 Tomas, Lotinac, Gavrić, Tešić (Ses), Špiček, Šimunjak (PM), Šošić (Con), Grižić-Popović (Zap)
4 Ivanković (Ses), Butić (PŽ), Čančarević (Con), Tomašević (Kaš), Matoš, Gajić (Vra), Vešnik (Zap), Ignjatović-Palašić (Čul), Mesić, Čuturić (IR)
3 Vuniqi (Ses), Hernaut, M. Kodrić (Čul), Ljubas, Petrović (Con), Mihaljević, Kosi (Bub), Mužek (PM)
2 Rečić (Bub), Šečić, Perko (IR), Drmić, Jurak, Greiner (Vra), Jurić (PSK), Antunović (Ses), Pavić, Kulenović, Savić, Fumić (Brz), Tot, Lukačin (PM), Kolobarić, Mijić (Čul), Drčelić (Kaš), Macan, Pervan, Lukša (Zap)
1 Gjajić, Ciglenečki, Frančić, (Vra), Horvat, Pejić (PSK), Botić, Živić (IR), Aždajić (Ses), Šulj (PM), Habuljko, Miškić, Turčić, Kamberović (Ses), Kišić, Šušković (Con), Babić (Brz), Galli, Cigić, Ladan, Furko, Maričić, Ledinski, Juračić (Bub), Vukić, Tupek, Radić (PŽ), Gojević, Ištvanić, Petanjek, Klarić (Kaš), Matan, Brkić, Mandić, Trtan (Čul) 

LINK DO TABLICE: http://www.igraci.com/natjecanje/zns-mladez/b2-liga-limaci-zagici/lb2

VEZANE LIGE: Limači B2  Limači B4  Zagići B2  Dojave  Grupa

Sadržaj objavljen u susradnji s udrugom roditelja "Limač-zagić"


ZAJEDNICA: grupa B2 liga limača/zagića ZNS-a pridružite se grupi,
iskoristite mogućnost primanja rezultata i objava vezanih za ligu na vaš mail