U (n)ovoj neizvjesnoj sezoni, u kontekstu koronavirusa, odlučili smo ne preuzimati obveze vezano za članstvo jer ni samo ne znamo što će se uopće moći obrađivati (i do kad)...

Svejedno, trebamo portalu omogućiti kakvu-takvu financijska sredstva za rad i održati ga živim pa pozivamo sve koji mogu i žele neka uplate DONACIJU od 50kn.

U skladu s Pravilima i uvjetima za članstvo, do daljenjega, omogućena je narudžba članstva uz kupon: DONACIJA (članstvo 50kn) za sve koji podržavaju portala narudžbom usluge Članstvo-2021.

Članstvo vrijedi do daljnjeg a uključuje:

  • sve tablice i rezultate (za lige u kojima bude članova/donacija)
  • cjelovite liste svih strijelaca po ligama, sukladno pravilima objave (za lige u kojima bude članova/donacija i obrađuju se podatci)
  • rezultate sa strijelcima kola (za lige u kojima bude članova/donacija i obrađuju se podatci)
  • ostale sadržaje za članstvo

Svakim Vašim novim članstvom za "svoju" ligu osiguravate detaljniju obradu podataka!

 

U tu svrhu omogućili smo opciju da se prilikom narudžbe upiše kupon "DONACIJA" kojim se umjesto članarine od 100kn osigurava popust od -50% odnosno članarina od 50kn! Ponudu i uputu za plaćanje dobije se prilikom narudžbe usluge.

Platiti se može putem internet bankarstva ili popunjavanjem uplatnice i plaćanjem u pošti ili banci. Javite nam se kad platite kako bi Vam aktivirali članstvo i imali kontakt za slanje računa koji se šalje kad uplata sjedne na račun.


Možete, i bez prijave putem obrasca, uplatiti na račun članarinu za portala, kako je prikazano ispod:

Plaća se na račun tvrtke INTRID d.o.o., Kopernikava 28, Zagreb:

Iznos: 50,00kn
IBAN: HR5223900011100336477 (HPB)
U poziv na broj stavite: HR02 - OIB (upišite OIB)
Opis plaćanja: Članarina IGRACI.com


Budi dio Zdrave sportske zajednice! www.igraci.com/clanstvo