Log in

Kako članovima iz liga limača/zagića B i C nemamo mogućnost ponuditi dodatne sadržaje, tablice i rezultati tih liga su do daljnjeg dostupni samo uz članstvo.
Vi ste gost, uzmite svoje Članstvo 2018

Zašto je dobro upisati dijete na sport

Razlozi zbog kojih je dobro upisati dijete na sportske aktivnosti, neovisno o vrsti sporta:

- Odvajanje
Kod pripreme za sportsku aktivnost, u svlačionici, a zatim u dvorani ili na terenu, dijete se uči samostalnosti i odvajanju od roditelja ili odgajatelja. Mogućnost privikavanja na nove situacije je vrlo važan dio odgoja predškolske djece.

Dug put do uspjeha

Ulaganja su velika ali Mario Ančić je od turnira i sponzora zaradio čak 11 milijuna dolara!
U splitskog tenisača je obitelj uložila oko 500.000 eura što pokazuje kako se promišljenom strategijom može osigurati dobra budućnost djece. Na istom putu je, čini se, i obitelj Ćorić

Zagrebački tinejdžer Borna Ćorić pobijedio je velikog Rafaela Nadala i to mu je bio najbolji dar pred skori 18. rođendan. No, koliko je ulaganja potrebno da bi neki mladi tenisač došao u top 100 i prve veće zarade od kojih 200 tisuća dolara?

U individualnim sportovima država rijetko pomaže, sve ostaje na upornim roditeljima koji su u početku i nutricionisti, treneri, psiholozi i fizioterapeuti. Bornin otac Damir, inače Zadranin, navodi da su ulaganja iznimno velika, ali da su on i supruga Željka uvijek vjerovali u sina.

Kodeks ponašanja u školi mladeži

Kodeks ponašanja:

- U prostorije Kluba se dolazi s "Dobar dan" a odlazi s "Doviđenja".
- Poštuj red i rad Kluba.
- Marljivost i upornost u radu donosi boljitak.

Kodeks ponašanja u nogometu

Za dobro Igre, uvijek....
1. ... igraj da pobijediš
2. ... igraj fair
3. ... poštuj pravila igre
4. ... poštuj protivnike, suigrače, suce, službene osobe i gledatelje

Osnove dodavanja u nogometu

Precizna dodavanja lopti smatra se osnovom nogometa, pa treneri često kažu: „ Ako ne znaš dodati, ne znaš ni igrati“ i to je istina. Dodavanje je najvažnija osnovna nogometna vještina. Ne postoji nijedna velika momčad koja nije bila odlična u dodavanju. Često čujemo kako treneri od nas traže da lopta obavi posao. To je zato što je sposobnost da se doda i trči osnovna značajka vrhunskih momčadi.

Pretplati se na ovaj RSS feed