Log in

Obzirom na dosta zaostalih utakmica koje se igraju kroz tjedan te neke unaprijed odigrane  Liste strijelaca objavljujemo odvojeno, NAKON zadnjeg kola.

Banner120

Clanstvo

Zagići B2 (21)

Zagići B2

Zagići B2 - 22. kolo

Ovog vikenda završena je liga za zagiće B2 i sudionici u njoj su odigrali sve utakmice u zakazanim terminima što je čini jednom od rijetkih u ZNS-u.

Zagići B2 - 21. kolo

Prvak u ovoj ligi zna se već nekoliko kola, a to je odlična ekipa Prigorja/M koja se brzo oporavila nakon poraza u prošlom kolu i vratila starim navikama pobjeđivanja.

Zagići B2 - 20. kolo

Prvaci iz Markuševca doživjeli su prvi poraz u ovoj sezoni u derbiju kola na gostovanju kod drugo plasiranog Vrapča.

Zagići B2 - 19. kolo

Markuševačka furija nezaustavljivo juri prema kraju natjecanja bez poraza, a u ovom kolu ni tri postignuta pogotka Čulinca u njihovu mrežu nisu bila dostatna ni za bod, a kamoli sva…

Zagići B2 - 18. kolo

Sada smo i matematički dobili najbolju ekipu lige, a to je Prigorje/M. Unatoč odlasku četiri ponajbolja igrača u druge klubove dečki trenera Simeona nastavili su fenomenalni niz pobjeda.

Zagići B2 - 17. kolo

Prigorje/M je od početka lige vodeća momčad prvenstva i za potvrdu naslova prigorju nedostaje samo jedan jedini bod i pet kola prije kraja mogu početi slaviti naslov.

Zagići B2 - 16. kolo

Nastavlja se serija pobjeda Prigorja/M koje se sa još jednog gostovanja vratilo sa punim plijenom. Gostovali su kod Zapruđa i lako došli do bodova jer su domaći teško pratili akcije…
Pretplati se na ovaj RSS feed