Log in

Banner120

Clanstvo

Zagići B2 (21)

Zagići B2

Zagići B2 - 22. kolo

Ovog vikenda završena je liga za zagiće B2 i sudionici u njoj su odigrali sve utakmice u zakazanim terminima što je čini jednom od rijetkih u ZNS-u.

Zagići B2 - 21. kolo

Prvak u ovoj ligi zna se već nekoliko kola, a to je odlična ekipa Prigorja/M koja se brzo oporavila nakon poraza u prošlom kolu i vratila starim navikama pobjeđivanja.

Zagići B2 - 20. kolo

Prvaci iz Markuševca doživjeli su prvi poraz u ovoj sezoni u derbiju kola na gostovanju kod drugo plasiranog Vrapča.

Zagići B2 - 19. kolo

Markuševačka furija nezaustavljivo juri prema kraju natjecanja bez poraza, a u ovom kolu ni tri postignuta pogotka Čulinca u njihovu mrežu nisu bila dostatna ni za bod, a kamoli sva…

Zagići B2 - 18. kolo

Sada smo i matematički dobili najbolju ekipu lige, a to je Prigorje/M. Unatoč odlasku četiri ponajbolja igrača u druge klubove dečki trenera Simeona nastavili su fenomenalni niz pobjeda.

Zagići B2 - 17. kolo

Prigorje/M je od početka lige vodeća momčad prvenstva i za potvrdu naslova prigorju nedostaje samo jedan jedini bod i pet kola prije kraja mogu početi slaviti naslov.

Zagići B2 - 16. kolo

Nastavlja se serija pobjeda Prigorja/M koje se sa još jednog gostovanja vratilo sa punim plijenom. Gostovali su kod Zapruđa i lako došli do bodova jer su domaći teško pratili akcije…
Pretplati se na ovaj RSS feed