Log in

Banner120

Clanstvo

Limači B3 (21)

Limači B3

Limači B3 - 22. kolo

Lučko je neprikosnoveni vladar B3 lige i sve prepreke u osvajanju naslova prvaka su preskočene, neke lakše neke teže, ali naslov je u rukama igrača Lučkog.

Limači B3 - 21. kolo

Tko će zaustaviti Lučko nije nagradno pitanje već nepoznanica koja će svoje rješenje dobiti najvjerojatnije tek u idućoj sezoni budući Lučko ide u A ligu sa najboljim zagrebačkim ekipama.

Limači B3 - 20. kolo

Jaka kiša glavni je uzročnik većine odgođenih utakmica, a u subotu je odigrana samo jedna utakmica i to ona između Utrine i Rudeša dok je sraz Mladosti/B i Lučkog bio…

Limači B3 - 19. kolo

Komentar ovoga kola započinjemo sa odigranom zaostalom utakmicom XVI kola između dvije najbolje momčadi lige, a nakon koje smo se približili saznanju o novom prvaku lige.

Limači B3 - 18. kolo

U ovoj ligi je oduvijek veliki problem sa odigravanjem utakmica nakon Uskrsa jer tada kreću pojačane obveze prvopričesnicima i utakmice se teško mogu odigrati u predviđenom terminu. U ovom kolu…

Limači B3 - 17. kolo

Poput starijih suigrača ni u ovoj ligi se lopta ovog vikenda nije zakotrljala, ali su neke utakmice ovoga kola ipak igrane ranije.

Limači B3 - 16. kolo

Krenule su crkvene obveze i većina ekipa svoje utakmice odgađa jer su u ovom godištu većinom prvopričesnici koji imaju pripreme za primanje prvog sakramenta.
Pretplati se na ovaj RSS feed