Log in

Obzirom na dosta zaostalih utakmica koje se igraju kroz tjedan te neke unaprijed odigrane  Liste strijelaca objavljujemo odvojeno, NAKON zadnjeg kola.

Banner120

Clanstvo

Limači B3 (21)

Limači B3

Limači B3 - 22. kolo

Lučko je neprikosnoveni vladar B3 lige i sve prepreke u osvajanju naslova prvaka su preskočene, neke lakše neke teže, ali naslov je u rukama igrača Lučkog.

Limači B3 - 21. kolo

Tko će zaustaviti Lučko nije nagradno pitanje već nepoznanica koja će svoje rješenje dobiti najvjerojatnije tek u idućoj sezoni budući Lučko ide u A ligu sa najboljim zagrebačkim ekipama.

Limači B3 - 20. kolo

Jaka kiša glavni je uzročnik većine odgođenih utakmica, a u subotu je odigrana samo jedna utakmica i to ona između Utrine i Rudeša dok je sraz Mladosti/B i Lučkog bio…

Limači B3 - 19. kolo

Komentar ovoga kola započinjemo sa odigranom zaostalom utakmicom XVI kola između dvije najbolje momčadi lige, a nakon koje smo se približili saznanju o novom prvaku lige.

Limači B3 - 18. kolo

U ovoj ligi je oduvijek veliki problem sa odigravanjem utakmica nakon Uskrsa jer tada kreću pojačane obveze prvopričesnicima i utakmice se teško mogu odigrati u predviđenom terminu. U ovom kolu…

Limači B3 - 17. kolo

Poput starijih suigrača ni u ovoj ligi se lopta ovog vikenda nije zakotrljala, ali su neke utakmice ovoga kola ipak igrane ranije.

Limači B3 - 16. kolo

Krenule su crkvene obveze i većina ekipa svoje utakmice odgađa jer su u ovom godištu većinom prvopričesnici koji imaju pripreme za primanje prvog sakramenta.
Pretplati se na ovaj RSS feed