Log in

Vi ste gost, uzmite svoje Članstvo 2018

Limači B2 - 22. kolo

Sa zadnjim zvukom sudačke zviždaljke u Markuševcu na utakmici Prigorje/M – Bubamara koja je jedina igrana u nedjelju završena je sezona u B2 ligi.

Netko je zadovoljan, netko je manje zadovoljan, a naravno ima i onih koji su očekivali više od sezone. Igrači Ivanja Reke zadovoljni su osvojenim naslovom prvaka lige, ali za potpuno zadovoljstvo nedostajalo im je tri-četiri boda u ukupnom zbiru bodova sa limačima iz B4 lige koji bi ih odveli u višu ligu.

Ovako u B1 ligu sigurno ide Vrapče koje je sakupilo više zbirnih bodova za plasman, a Ivanja Reka će morati pričekati rasplet oko sastava liga u A ligi i B1 ligi te možda uspjeti na „mala vrata“ ipak postati sudionikom više lige. Za utjehu im ostaje naslov prvaka sa bodom prednosti ispred Sesveta, a potvrda naslova dogodila se u Brezovici u vrlo uvjerljivoj partiji protiv dobre Brezovice koja nije mogla naći odgovor na igru prvaka.

Sesvete su još jednom ostvarile najuvjerljiviju pobjedu kola na gostovanju kod Zapruđa i uzvratili domaćima za poraz u Sesvetama, ali teško da ih taj podatak može zadovoljiti jer su možda baš zbog tog poraza ostali bez naslova. Prigorje/Ž je i prije zadnjeg kola osiguralo treće mjesto pa su na gostovanje kod Vrapča stigli bez nekog imperativa pobjede, a na terenu se to i potvrdilo pa su domaći vrapćani slavili visoku pobjedu protiv opuštenih žerjavinčana i tako samo potvrdili povratak u B1 ligu i četvrto mjesto na kraju sezone.

Čulinec i Concordia su u izjednačenoj igri samo potvrdili sredinu ljestvice, a utakmica u kojoj je svakoj momčadi pripao po bod mogla je svojim sadržajem zadovoljiti sve prisutne navijače. Kašina je na svom terenu ugostila „fenjeraša“ iz Svete Klare i u vrlo efikasnoj utakmici sa obje strane pobjedom samo potvrdila odlazak klarana u B4 ligu u novoj sezoni.

Za kraj smo ostavili prvo spomenutu utakmicu u komentaru kola, a to je ona između Prigorja/M i Bubamare koja je ujedno bila i derbi začelja. Markuševčani su cijelo proljeće igrali po sistemu toplo – hladno, a ovoga puta sistem je bio na toplo pa se njihova mreža tresla puno manje nego mreže gostiju iz Prečkog te su markuševčani sa nova tri boda preskočili Bubamaru na ljestvici za kraj sezone koju završavaju na desetoj poziciji.
 


REZULTATI sa strijelcima:

KOLO -> 22
VRAPČE - PRIGORJE/Ž 5:0 Cvetko 2, Večerić, Matoš, Kjajić (Vra)
PRIGORJE/M - BUBAMARA 6:0 Šimunjak, Kršić, Lukačin, Sedmak, Sović, Gulija (PM)
ČULINEC - CONCORDIA 2:2 Mikić, Mandić (Čul) / Čančarević, Magaš (Con)
KAŠINA - POLET 6:2 Sajković 3, Ištvanić, Klarić, Tomašević (Kaš) / Bilanović, Tokić (PSK)
BREZOVICA - IVANJA REKA 0:5 Relja 3, Tozan, Čuturić (IR)
ZAPRUĐE - SESVETE II 1:8 Vešnik (Zap) / Tipurić 6, Pudić, Lotinac (Ses)


LISTA STRIJELACA: nakon 22. kola

30    Relja (IR)
27    Tipurić (Ses)
21    Škarić (Zap)
19    Laznicki (Ses)
16    Balak (PŽ), Punjek (Zap)
15    Ilečić (Brz), Kršić (PM)
14    Marčinko (IR), Sajković (Kaš), Tokić (PSK), Mikić (Čul), Večerić (Vra)
13    Cvetko (Vra)
12    Marić (Čul), Tozan (IR)
11    Soldo, Zurta (PŽ), Tokić (Con), Kočka (Brz)
9    Škrapec (Ses)
8    Vešnik, Grižić-Popović (Zap), Matoš (Vra), Šošić (Con)
7    Butić (PŽ), Lotinac (Ses), Mandić (Čul), Čančarević (Con), Čuturić (IR)
   Rendulić (Con), Gorički (Bub), Ignjatović-Palašić, M. Kodrić (Čul), Šimunjak (PM), Perko (IR), Antunović (Ses)
5    Tomas, Gavrić, Ivanković, Tešić (Ses), Špiček (PM), Ljubas (Con), Jurak (Vra), Tomašević (Kaš)
4    Mijić (Čul), Vuniqi (Ses), Pavić, Kulenović (Brz), Lukačin (PM), Gajić (Vra), Šečić, Mesić (IR)
   Kolobarić, Hernaut (Čul), Fumić (Brz), Tupek (PŽ), Habuljko (Ses), Gjajić (Vra), Mužek (PM), Petrović (Con), Mihaljević, Ledinski, Kosi (Bub)
2    Tomić, Rečić (Bub), Drmić, Greiner (Vra),  Jurić (PSK), Aždajić (Ses), Šušković(Con), Goranović, Savić (Brz), Tot (PM), Pavlović, Klarić, Drčelić (Kaš), Macan, Pervan, Lukša (Zap)
1    Galli, Cigić, Ladan, Furko, Maričić, Herceg, Kral,  Juračić (Bub), Kišić, Magaš, Bošnjak (Con), Ciglenečki, Frančić (Vra), Horvat, Dražetić, Bilanović, Vuran, Pejić (PSK), Krapec (Zap), Miškić, Lučić, Turčić, Perković, Pudić, Tikvić, Kovačec, Kamberović (Ses), Babić (Brz), Botić, Čabraja, Živić (IR), Šulj, Sedmak, Sović, Gulija, Pisuljak (PM), Gojević, Ištvanić, Petanjek (Kaš), Matan, Brkić, Fuček, Trtan (Čul), Vukić, Filipović, Ištvanić, Radić (PŽ) 

LINK DO TABLICE: http://www.igraci.com/natjecanje/zns-mladez/b2-liga-limaci-zagici/lb2

VEZANE LIGE: Limači B2  Limači B4  Zagići B2  Dojave  Grupa

Sadržaj objavljen u susradnji s udrugom roditelja "Limač-zagić"


ZAJEDNICA: grupa B2 liga limača/zagića ZNS-a pridružite se grupi,
iskoristite mogućnost primanja rezultata i objava vezanih za ligu na vaš mail