Log in

Vi ste gost, uzmite svoje Članstvo 2018

Limači B2 - 19. kolo

Vodeća Ivanja Reka u ovome kolu ugostila je najvećeg konkurenta za plasman u B1 ligu, Vrapče, i ostvarila pobjedu koja joj i dalje daje nadu za plasman budućih klupskih generacija limača u viši rang natjecanja.

Ivanja Reka ostaje prva i ima jedanaest bodova prednosti ispred Vrapča, ali u mlađim limačima je obrnuta situacija pa je borba za viši rang izjednačena. No, ono što je za vodeću momčad trenutno najvažnije je pobjeda koju su ostvarili u srazu sa Vrapčem te da i dalje zadržavaju četiri boda viška ispred jedinog konkurenta za naslov, Sesveta, ali trenutno drugoplasirana ekipa ima i utakmicu manje koju mora još odigrati protiv Bubamare.

U redovnom kolu ovoga vikenda sesvećani su gostovali kod Poleta u Svetoj Klari i bez prevelikih napora ostvarili novu pobjedu pa sada sa nestrpljenjem očekuju iduću utakmicu u kojoj dočekuju lidera lige iz Ivanja Reke u utakmici koja će najvjerojatnije odlučiti o prvaku, a odmah u slijedećem kolu sesvećani dočekuju i Vrapče pa su veliki izgledi da će igrači Sesveta odlučivati i o putniku u viši rang.

Prigorje/Ž je u ovom kolu imalo na rasporedu prigorski derbi sa Kašinom, a oba takmaca su izgorjela u želji za pobjedom pa se mreže na kraju nisu zatresle. Zapruđe je gostovalo na Granešini kod Concordie i ostalo bez bodova pa se tako nastavlja serija loših rezultata za ekipu koja je većim dijelom natjecanja boravila među vodećom trojkom.

Čulinec se također nalazi u gornjem dijelu ljestvice sa velikih dest bodova prednosti ispred Concordie i na kraju prvenstva će ostati najmanje na šestoj poziciji koju je potvrdio pobjedom na gostovanju kod Prigorja/M koje nikako da vrati onu atmosferu i igru iz jesenskog dijela natjecanja.

Brezovica je gostovala kod Bubamare i imala pobjedu u svojim nogama do zadnje minute, ali onda je sudac dosudio prekršaj blizu kaznenog prostora gostiju, domaći igrač izvodi slobodan udarac kojeg vratar gostiju kratko odbija na nogu sebi najbližeg domaćeg igrača, a ovaj ju proslijeđuje u vrata za izjednačenje i veliko domaće veselje, a gostima ostaje žal za pobjedom od koje su bili udaljeni nepunu minutu. U odigranoj odgođenoj utakmici XVIII kola Vrapče je nadvisilo Čulinec u vrlo dobroj utakmici sa pet postignutih pogodaka od kojih je Vrapče postiglo tri što im je bilo dovoljno za osvajanje nova tri boda.

 


REZULTATI sa strijelcima:

KOLO -> 19
IVANJA REKA - VRAPČE 2:1 Relja, Marčinko (IR) / Matoš (Vra) 
POLET - SESVETE II 1:6 Tokić (PSK) / Laznicki 3, Tipurić, Tešić, Perković (Ses)
CONCORDIA - ZAPRUĐE 3:1 Bošnjak, Šošić, Čančarević (Con) / Grižić-Popović (Zap)
BUBAMARA - BREZOVICA 2:2 Tomić 2 (Bub) / Iličić, Kočka (Brz)
PRIGORJE/Ž - KAŠINA 0:0
PRIGORJE/M - ČULINEC 0:4 Ignjatović-Palašić 2, Marić, Mikić (Čul)

VRAPČE – ČULINEC 3:2 Jurak, Matoš, Cvetko (Vra) / Kolobarić, Mandić (Čul) odg. XVIII kolo


LISTA STRIJELACA: nakon 19. kola

24 Relja (IR)
21 Škarić (Zap)
20 Tipurić (Ses)
16 Punjek (Zap)
15 Balak (PŽ)
14 Kršić (PM)
13 Marčinko (IR), Tokić (PSK), Večerić (Vra)
12 Mikić, Marić (Čul)
11 Soldo, Zurta (PŽ), Laznicki (Ses), Sajković (Kaš), Ilečić (Brz), Tozan (IR)
10 Kočka (Brz), Tokić (Con), Cvetko (Vra)
9 Škrapec (Ses)
8 Grižić-Popović (Zap)
7 Šošić (Con)
6 Rendulić (Con), Gorički (Bub), Perko (IR), Ignjatović-Palašić, M. Kodrić (Čul), Matoš (Vra)
5 Tomas, Antunović, Lotinac, Gavrić, Ivanković, Tešić (Ses), Špiček, Šimunjak (PM), Butić (PŽ), Vešnik (Zap), Čančarević (Con), Čuturić (IR)
4 Ljubas (Con), Tomašević (Kaš), Mandić, Mijić (Čul), Vuniqi (Ses), Gajić (Vra), Šečić, Mesić (IR)
3 Kolobarić, Hernaut (Čul), Kulenović (Brz), Jurak (Vra), Lukačin, Mužek (PM), Petrović (Con), Mihaljević, Kosi (Bub)
2 Pavić, Goranović, Savić, Fumić (Brz), Tot (PM), Habuljko (Ses), Macan, Pervan, Lukša (Zap), Tomić, Rečić (Bub), Drmić, Gjajić, Greiner (Vra), Jurić (PSK), Pavlović, Drčelić (Kaš), Tupek (PŽ)
1 Ciglenečki, Frančić, (Vra), Horvat, Dražetić, Pejić (PSK), Šulj (PM), Vukić, Filipović, Radić (PŽ), Botić, Čabraja, Živić (IR), Krapec (Zap), Gojević, Ištvanić, Petanjek, Klarić (Kaš), Babić (Brz), Kišić, Bošnjak, Šušković (Con), Miškić, Lučić, Turčić, Perković, Aždajić, Kamberović (Ses), Galli, Cigić, Ladan, Furko, Maričić, Ledinski, Juračić (Bub), Matan, Brkić, Fuček, Trtan (Čul) 

LINK DO TABLICE: http://www.igraci.com/natjecanje/zns-mladez/b2-liga-limaci-zagici/lb2

VEZANE LIGE: Limači B2  Limači B4  Zagići B2  Dojave  Grupa

Sadržaj objavljen u susradnji s udrugom roditelja "Limač-zagić"


ZAJEDNICA: grupa B2 liga limača/zagića ZNS-a pridružite se grupi,
iskoristite mogućnost primanja rezultata i objava vezanih za ligu na vaš mail