Log in

Vi ste gost, uzmite svoje Članstvo 2018

Limači B2 - 14. kolo

Vodeća petorka i u ovom kolu je zabilježila pobjede pa razlika u bodovima među njima ostaje bez promjene. Vodeća Ivanja Reka i dalje ruši sve pred sobom, a u ovom kolu veliki otpor pružili su im gosti iz Markuševca.

Markuševčani imaju dobru ekipu, ali tijekom sezone igraju po sistemu toplo – hladno, a protiv vodeće momčadi pružili su možda i najbolju igru u sezoni, ali teško je tražiti bodove protiv vodeće ekipe koja kažnjava svaku grešku. Markuševčani su tijekom utakmice imali samo dvije slabije reakcije u obrani i one su odmah kažnjene golovima za novu pobjedu lidera.

Sesvete su ugostile Čulinec i od početka dali do znanja gostima da bodovi ostaju u Sesvetama, a na kraju gosti moraju biti zadovoljni sa samo pet pogodaka u svojoj mreži jer su domaći propustili realizirati još nekoliko dobrih prigoda protiv oslabljenih gostiju.

Zapruđe je na svom terenu upisalo nove bodove u srazu sa Kašinom koji ih ostavljaju na diobi drugog mjesta sa Sesvetama, ali i Žerjavinec i Vrapče pobjedama nastavljaju lov na trenutnu poziciju Sesveta i Zapruđa pa nas očekuje još puno uzbuđenja u natjecanju.

U ovom kolu Prigorje/Ž je gostovalo kod Poleta/SK i već u prvom poluvremenu gosti su imali lijepu prednost, a nastavak nije donio preokret pa bodovi putuju prema Žerjavincu. Vrapče je na jesen zamjenilo domačinstva sa Brezovicom pa je u ovom kolu Vrapče bilo domaćin u Brezovici. „Domaći“ su od prvog sučevog znaka bili bolja momčad protiv oslabljenih „gostiju“ kojima je nedostajalo čak šest igrača iz početne ekipe te su svoju bolju igru i terensku inicijativu koristili za lagani dolazak pred vrata Brezovice. Igrači Vrapča su iskoristili šest prigoda za pogotke uz još nekoliko propuštenih, a igrači Brezovice nagradili su se za trud na utakmici počasnim pogotkom.

Bubamara je na gostovanju kod Concordie iznenadila domaće dečke svojom igrom i nakon velike borbe ostvarila nove bodove sa kojima su se izjednačili na desetom mjestu sa Brezovicom, a ako bubamarci nastave sa ovakvom igrom sigurno će skočiti prema sredini ljestvice.

 


REZULTATI sa strijelcima:

KOLO -> 14
VRAPČE - BREZOVICA 6:1 Večerić 4, Matoš 2 (Vra) / Savić (Brz)
ZAPRUĐE - KAŠINA 3:0 Punjek, Pervan, Popović-Grižić (Zap)
SESVETE II - ČULINEC 5:0
IVANJA REKA - PRIGORJE/M 2:0 Relja 2 (IR)
POLET/SK - PRIGORJE/Ž 1:3 Horvat (PSK) / Zurta 3 (PŽ)
CONCORDIA - BUBAMARA 2:3 Čančarević, Tokić (Con) / Gorički 2, Maričić (Bub)


LISTA STRIJELACA: nakon 14. kola

21 Škarić (Zap)
18 Relja (IR)
16 Tipurić (Ses)
13 Kršić (PM), Punjek (Zap)
11 Balak (PŽ)
10 Marčinko, Tozan (IR), Večerić (Vra)
9 Marić (Čul), Zurta (PŽ)
8 Mikić (Čul), Soldo (PŽ), Tokić (Con)
7 Škrapec (Ses), Ilečić (Brz)
6 Kočka (Brz), Sajković (Kaš), Rendulić (Con), Cvetko (Vra), Laznicki (Ses)
5 Gorički (Bub), Tomas, Lotinac, Gavrić, Tešić (Ses), Špiček, Šimunjak (PM), Tokić (PSK), Grižić-Popović (Zap)
4 Ivanković (Ses), Butić (PŽ), Čančarević (Con), Vešnik (Zap), Matoš, Gajić (Vra), Čuturić (IR)
3 Ignjatović-Palašić (Čul), Vuniqi (Ses), Ljubas, Petrović, Šošić (Con), Tomašević (Kaš), Mužek (PM), Mesić (IR), Mihaljević, Kosi (Bub)
2 Rečić (Bub), Šečić, Perko (IR), Drmić, Greiner (Vra), Jurić (PSK), Tot, Lukačin (PM), Pavić, Kulenović, Savić, Fumić (Brz), Hernaut, M. Kodrić, Kolobarić, Mijić (Čul), Antunović (Ses), Macan, Pervan, Lukša (Zap)
1 Gjajić, Ciglenečki, Jurak, Frančić, (Vra), Horvat, Pejić (PSK), Botić, Živić (IR), Šulj (PM), Habuljko, Miškić, Turčić, Kamberović (Ses), Kišić, Šušković (Con), Babić (Brz), Galli, Cigić, Ladan, Furko, Maričić, Ledinski, Juračić (Bub), Vukić, Tupek, Radić (PŽ), Gojević, Ištvanić, Drčelić, Petanjek, Klarić (Kaš), Matan, Brkić, Mandić, Trtan (Čul) 

LINK DO TABLICE: http://www.igraci.com/natjecanje/zns-mladez/b2-liga-limaci-zagici/lb2

VEZANE LIGE: Limači B2  Limači B4  Zagići B2  Dojave  Grupa

Sadržaj objavljen u susradnji s udrugom roditelja "Limač-zagić"


ZAJEDNICA: grupa B2 liga limača/zagića ZNS-a pridružite se grupi,
iskoristite mogućnost primanja rezultata i objava vezanih za ligu na vaš mail