Log in

Vi ste gost, uzmite svoje Članstvo 2018

Limači B2 - 12. kolo

Vodeća Ivanja Reka nastavlja sa uvjerljivim igrama i na proljeće i bez većih problema upisuje nova tri boda na svoj konto u srazu sa borbenom ekipom Kašine.

Pokušavali su gosti postići barem počasni pogodak, ali svi njihovi napadi bili su laka zadaća za raspoloženu obranu trenutnog lidera lige.

Sesvete su ugostile na svom terenu solidnu ekipu Brezovice i stigli do očekivanih bodova uz visoki postotak realizacije. No, ako znamo da se bliži vrijeme Prve Pričesti i da je veliki broj igrača Brezovice baš generacija pričesnika onda ni ne čudi visoki rezultat domaćih.

Ovom pobjedom Sesvete su se izjednačile na ljestvici sa Zapruđem koje polako, ali sigurno gubi korak sa Ivanja Rekom i Sesvetama budući su tijekom stanke ostali bez ponajboljih igrača koje će teško nadomjestiti pa Zapruđu preostaje velika borba sa Prigorjem/Ž i Vrapčem za treće mjesto. Prvi dio borbe Zapruđe je već izgubilo budući su na gostovanju kod Vrapča poraženi minimalnom razlikom odnosno na toj utakmici je viđen samo jedan pogodak i to baš u mrežu Zapruđa koje još uvijek ima četiri odnosno pet bodova više od prije spomenutih konkurenata.

Prigorje/Ž je proljeće otvorio sa nova tri boda na gostovanju kod Šn Bubamara i moramo spomenuti njihov napredak kao i napredak Vrapča sa dolaskom umjetne trave na njihove terene, a i zamjetan je puno veći broj igrača u njihovim redovima.

Čulinec je stigao do bodova kod vrlo borbene ekipe Poleta/SK koja čvrsto drži začelje ljestvice. No, s obzirom da smo pratili njihov rad preko zime uvjereni smo da je samo pitanje trenutka kada će stići i prvi bodovi na njihov konto.

U susjedskom derbiju Concordie i Prigorja/M bodovi su ostali na Granešini budući su domaći napadači bili koncentriraniji u završnici svojih akcija za razliku od gostujućih napadača koji su većinu svojih prigoda propustili realizirati.

Pretplatite se na KOMENTARE KOLA za B ligaše L/Z (opširnije)
Od idućeg kola ovi sadržaji će biti dostupni samo za članove!


REZULTATI sa strijelcima:

KOLO -> 12
VRAPČE - ZAPRUĐE 1:0 Gajić (Vra)
SESVETE II - BREZOVICA 13:0 Tipurić 5, Laznicki 3, Tešić 2, Gavrić, Škrapec, Lotinac (Ses)
IVANJA REKA - KAŠINA 6:0 Relja 4, Čuturić, Marčinko (IR)
POLET/SK - ČULINEC 2:6 Jurić, Tokić (PSK) / Ignjatović-Palašić 3, Marić, Mikić, Kolobarić (Čul)
CONCORDIA - PRIGORJE/M 2:1 Tokić 2 (Con) / Kršić (PM)
BUBAMARA - PRIGORJE/Ž 2:8 Furko, Ledinski (ŠnBm) / Butić 4, Zurta 3, Soldo (PŽ) 


LISTA STRIJELACA: nakon 12. kola

21 Škarić (Zap)
16 Tipurić (Ses)
13 Relja (IR)
11 Kršić (PM)
10 Punjek (Zap)
9 Balak (PŽ), Marčinko, Tozan (IR), Marić (Čul)
8 Mikić (Čul)
7 Tokić (Con)
6 Kočka, Ilečić (Brz), Sajković (Kaš), Rendulić (Con), Soldo (PŽ), Škrapec (Ses)
5 Tomas, Lotinac, Tešić (Ses), Zurta (PŽ),
4 Ivanković, Laznicki, Gavrić (Ses), Špiček (PM), Butić (PŽ), Tokić (PSK), Gajić, Cvetko (Vra), Grižić-Popović, Vešnik (Zap), Čuturić (IR)
3 Večerić (Vra), Ignjatović-Palašić (Čul), Ljubas, Petrović, Šošić, Čančarević (Con), Mužek, Šimunjak (PM), Mesić (IR), Mihaljević, Gorički, Kosi (Bub), Tomašević (Kaš)
2 Rečić (Bub), Perko (IR), Pavić, Kulenović, Fumić (Brz), Vuniqi (Ses), Macan, Lukša (Zap), Hernaut, M. Kodrić, Kolobarić, Mijić (Čul)
1 Drmić, Matoš, Gjajić, Ciglenečki (Vra), Pejić, Jurić (PSK), Botić, Šečić, Živić (IR), Pervan (Zap), Tot, Lukačin (PM), Habuljko, Miškić, Turčić, Kamberović (Ses), Kišić, Šušković (Con), Babić, Savić (Brz), Gojević, Ištvanić, Drčelić, Klarić (Kaš), Matan, Brkić, Mandić, Trtan (Čul), Galli, Cigić, Ladan, Furko, Ledinski, Juračić (Bub), Vukić, Tupek (PŽ)
 
 

LINK DO TABLICE: http://www.igraci.com/natjecanje/zns-mladez/b2-liga-limaci-zagici/lb2

VEZANE LIGE: Limači B2  Limači B4  Zagići B2  Dojave  Grupa

Sadržaj objavljen u susradnji s udrugom roditelja "Limač-zagić"


ZAJEDNICA: grupa B2 liga limača/zagića ZNS-a pridružite se grupi,
iskoristite mogućnost primanja rezultata i objava vezanih za ligu na vaš mail