Log in

Vi ste gost, uzmite svoje Članstvo 2018

Limači B2 - 8. kolo

U ovom kolu dogodio se sraz dviju ekipa koje se bore za plasman u B1 ligu, a nakon odigranih utakmica dogodila se i smjena u ukupnom poretku za B1 ligu budući je Vrapče preskočilo Ivanja Reku, a Concordia je u velikom zaostatku već sada po ovom pitanju.

No krenimo redom u komentiranje utakmica proteklog kola koje su donijele velike promjene. Kao što smo već gore napisali u velikom derbiju za B1 ligu Vrapče je rezultatski nadvisilo direktnog suparnika za viši rang, Ivanja Reku. Prilikom razgovora sa trenerima primijećeno je oprečno raspoloženje što je i normalno jer je nakon poraza uvijek sve tamnije. Domaći trener je isijavao zadovoljstvom prilikom razgovora o utakmici i pobjedi dok je gostujući trener samo uzdahnuo spominjući previše promašaja od strane njegovih igrača i usput još jednom čestitao Vrapču na pobjedi. Bravo kolega.

No, iznenađenjima ovdje nije bio kraj jer je Sesvete preskočilo Zapruđe na čelu ljestvice ponajviše zahvaljujući Concordiji. Sesvete nije imalo težak zadatak u osvajanju bodova protiv Poleta/Sk i već od samog starta ove utakmice bilo je jasno da gosti odlaze iz Sesveta bez bodova sa dosta pogodaka u svojoj mreži, a ono što mora zabrinuti goste jest činjenica da su još bez osvojenog boda i gotovo nevjerojatno zvuči da će se Polet drugu sezonu za redom spustiti rang niže, a još prije četiri godine su bili u B1 ligi. Nadamo se da će uspjeti posložiti svoje redove i ostati u ovoj ligi.

Zapruđe je sve do ovog kola bilo vodeća ekipa lige, ali polako gubi dah sa Sesvetama u borbi za vrh ponajprije zahvaljujući malom broju igrača, odnosno čim Zapruđu nedostaje jedan igrač iz početne ekipe to se odmah osjeti dok Sesvete ima puno podjednakih igrača. Zapruđe je ugostilo sve bolju Concordiu i imalo vodstvo sve do pred sam kraj utakmice, ali gosti stižu do izjednačenja, a na kraju mogu žaliti i za sva tri boda jer su u samoj završnici utakmice imali lijepih prigoda za potpuni preokret.

Kašina i Prigorje/Ž igrali su prigorski derbi nakon kojeg pobjednička ekipa „vadi mast“ poraženoj sve do uzvrata, a nakon njega se sve ponavlja do slijedećeg susreta. Zato je u ovim utakmicama najvažnije ne izgubiti te su po tradiciji prigorski derbiji vrlo tvrde utakmice sa malo pogodaka. Tako je bilo i ovoga puta. Puno borbe za svaku loptu sa malo prigoda za pogodak koji na kraju nije ni viđen. Obrane nisu gubile koncentraciju, a napadači nisu uspjeli zatresti suparničku mrežu tako da podjela bodova na kraju predstavlja zadovoljstvo za obje ekipe te će na miru spremati taktiku za proljeće kada slijedi uzvrat.

Brezovica i ŠN Bubamara također su odigrali vrlo borbenu i tvrdu utakmicu, ali su na njoj viđeni i zgodici. Brezovica je imala više loptu u svom posjedu pa su lakše dolazili pred gostujuća vrata te imali opasnije prigode za promjenu rezultata. Sve to donijelo im je i veselje jer su postigli tri pogotka u mrežu Bubamare, a domaća obrana je u samo jednoj prigodi morala po loptu u svoju mrežu pa bodovi iz ove utakmice ostaju u Brezovici.

Za kraj smo ostavili utakmicu između Čulinca i Prigorja/M nakon kojeg je trener gostiju bio vrlo nezadovoljan izvedbom svojih pulena i nije bio raspoložen za razgovor o utakmici. Suprotno gostujućem treneru domaći je bio dobre volje zbog pobjede iako je iskreno priznao da je drhtao za bodove do zadnje sekunde jer su gosti pred sam kraj smanjili sigurno domaće vodstvo na samo pogodak zaostatka, ali za izjednačenje više nije bilo dovoljno vremena.

U zaostaloj utakmici III kola Brezovica je zamjenila domačinstva sa Vrapčem pa je nominalni domaćin bila u Vrapču i ostala bez bodova na novoj umjetnoj travi koja polako, ali sigurno daje rezultate u korist Vrapča i sve više djece u njihovim redovima.

 


REZULTATI:

KOLO -> 8
VRAPČE - IVANJA REKA 2:1 Gjajić, Gajić (Vra) / Perko (IR)
SESVETE II - POLET/SK 8:0 Škrapec 2, Tomas 2, Turčić, Kamberović, Gavrić, Tešić (Ses)
ZAPRUĐE - CONCORDIA 1:1 Popović-Grižić (Zap) / Kišić (Con)
BREZOVICA - BUBAMARA 3:1 Ilečić 2, Kočka (Brz) / Ladan (ŠNBm)
KAŠINA - PRIGORJE/Ž 0:0
ČULINEC - PRIGORJE/M 4:3 Marić 2, Trtan, Mikić (Čul) / Špiček, Kršić, Šimunjak (PM)
BREZOVICA – VRAPČE (III KOLO) 1:2 Kočka (Brz) / Gajić, Ciglenečki (Vra)


LISTA STRIJELACA:

15 Škarić (Zap)
10 Punjek (Zap)
8 Tipurić (Ses)
7 Relja (IR), Balak (PŽ), Kršić (PM)
5 Tozan, Marčinko (IR), Ilečić (Brz), Tomas, Škrapec (Ses), Tokić (Con)
4 Ivanković (Ses), Marić (Čul)
3 Tešić, Gavrić (Ses), Mikić (Čul), Rendulić, Ljubas, Šošić (Con), Cvetko (Vra), Špiček (PM),
 Grižić-Popović (Zap), Mihaljević, Kosi (Bub),
2 Rečić (Bub), Mužek, Mesić (IR), Pavić, Kočka (Brz), Šimunjak (PM), Hernaut, Mijić (Čul),
 Vuniqi, Lotinac (Ses), Sajković (Kaš), Gajić, Večerić (Vra), Petrović, Čančarević (Con)
1 Drmić, Matoš, Gjajić, Ciglenečki (Vra), Botić, Čuturić, Perko, Šečić, Živić (IR),
 Vešnik, Lukša, Pervan (Zap), Pejić, Tokić (PSK), Kišić, Šušković (Con),
 Habuljko, Miškić, Turčić, Kamberović, Laznicki (Ses), Tomašević, Gojević, Klarić (Kaš),
 Fumić, Babić, Savić (Brz), M. Kodrić, Trtan (Čul), Galli, Cigić, Ladan, Juračić (Bub),
 Zurta, Soldo, Tupek (PŽ) 

LINK DO TABLICE: http://www.igraci.com/natjecanje/zns-mladez/b2-liga-limaci-zagici/lb2

VEZANE LIGE: Limači B2  Limači B4  Zagići B2  Dojave  Grupa

Sadržaj objavljen u susradnji s udrugom roditelja "Limač-zagić"


ZAJEDNICA: grupa B2 liga limača/zagića ZNS-a pridružite se grupi,
iskoristite mogućnost primanja rezultata i objava vezanih za ligu na vaš mail