Log in

Vi ste gost, uzmite svoje Članstvo 2018

Limači B2 - 3. kolo

Sesvete nastavlja dominaciju u ovoj ligi, a suparnik u ovom kolu bili su im dečki koji brane boje Čulinca. Imali su gosti iz Sesveta kontrolu u igri, ali ni domaći nisu bili bezopasni u svojim akcijama koje su malo prebrzo i brzopleto završavali.

Sesvećani su predobra ekipa koja nije takve greške propustila kazniti i sada uživaju u vrhu ljestvice sa Zapruđem. Kada smo već kod Zapruđa spomenimo da su i oni ostvarili drugu pobjedu u sezoni i to na gostovanju u Kašini. Prilikom razgovora sa trenerom gostiju prije početka sezone dotaknuli smo se i teme kako mu uvijek uspijeva biti u vrhu, a njegova tajna bila je u individualnoj kvaliteti odnosno svake sezone mu se dogodio odličan pojedinac koji je ostale radio boljima. Za ovu sezonu nije mogao nikoga istaknuti da bi mogao vući ostale do rezultata, ali nama se ćini da mu i bez tih pojedinaca ide vrlo dobro što znači da Zapruđe sada ima dobru ekipu u kojoj dečki pokrivaju jedan drugoga. Vrlo neizvjesna i izjednačena utakmica igrana je u Markuševcu gdje su gostovali stari sportski prijatelji iz Ivanja Reke. Njihovi susreti su po tradiciji neizvjesni, a tako je bilo i ovoga puta. U vodom natopljenom terenu više se gledalo kako izvući noge iz blata sa kopačkama na njima nego kako zabiti suparniku pogodak, ali ni oni nisu izostali. Viđena su samo tri gola od kojih dva u domaću mrežu, a da je bilo samo malo više koncentracije moglo je završiti i obrnuto. Ovako bodovi odlaze sa s(p)retnijom ekipom iz Markuševca. Igrači i sudac uzalud su čekali goste iz Svete Klare za utakmicu jer je došlo do nesporazuma u redovima gostiju koji nisu ni otputovali na utakmicu pa im slijedi sankcija od saveza, a domaćem Prigorju/Ž ostaju bodovi i gorak okus jer djeci je bitna utakmica i veselje igre, a manje su im važni bodovi za „zelenim stolom“. Zbog nenogometnih uvjeta na terenu odgođene su utakmice Brezovica – Vrapče i ŠN Bubamara – Concordia.
 


REZULTATI:

BREZOVICA - VRAPČE ODGODA
KAŠINA - ZAPRUĐE 0 : 3 Punjek, Škarić, Grižić-Popović (Zap)
ČULINEC - SESVETE II 1 : 5 Marić (Čul) / Tipurić 3, Škrapec, Tomas (Ses)
PRIGORJE/M - IVANJA REKA 1 : 2 Kršić (PM) / Relja, Živić (IR)
PRIGORJE/Ž - POLET 3 : 0 bb gosti nisu došli
BUBAMARA - CONCORDIA ODGODA
            


LISTA STRIJELACA:

5 Tipurić (Ses), Škarić (Zap)
4 Kršić (PM)
3 Balak (PŽ)
2 Škrapec, Ivanković (Ses), Marić (Čul), Punjek (Zap)
1 Cvetko (Vra), Mihaljević (Bub), Vešnik, Grižić-Popović (Zap), Fumić, Ilečić (Brz), Tozan, Relja, Živić (IR), Mijić (Čul), Rendulić (Con), Pejić (PSK), Špiček (PM), Tešić, Gavrić, Lotinac, Habuljko, Tomas (Ses) 

LINK DO TABLICE: http://www.igraci.com/natjecanje/zns-mladez/b2-liga-limaci-zagici/lb2

VEZANE LIGE: Limači B2  Limači B4  Zagići B2  Dojave  Grupa

Sadržaj objavljen u susradnji s udrugom roditelja "Limač-zagić"


ZAJEDNICA: grupa B2 liga limača/zagića ZNS-a pridružite se grupi,
iskoristite mogućnost primanja rezultata i objava vezanih za ligu na vaš mail