Log in

Obzirom na dosta zaostalih utakmica koje se igraju kroz tjedan te neke unaprijed odigrane  Liste strijelaca objavljujemo odvojeno, NAKON zadnjeg kola.

Banner120

Clanstvo

Limači B2 (21)

Limači B2

Limači B2 - 22. kolo

Sa zadnjim zvukom sudačke zviždaljke u Markuševcu na utakmici Prigorje/M – Bubamara koja je jedina igrana u nedjelju završena je sezona u B2 ligi.

Limači B2 - 21. kolo

Nastavlja se izjednačena utrka između dvije najbolje momčadi lige za naslov prvaka, a ni u ovom kolu vodeće momčadi nisu napravile krivi korak.

Limači B2 - 20. kolo

Dugo najavljivani derbi prvenstva za naslov prvaka nije donio odluku o prvaku budući su Sesvete i Ivanja Reka podijelile bodove u utakmici u kojoj su sesvećani bili bolja ekipa sa…

Limači B2 - 19. kolo

Vodeća Ivanja Reka u ovome kolu ugostila je najvećeg konkurenta za plasman u B1 ligu, Vrapče, i ostvarila pobjedu koja joj i dalje daje nadu za plasman budućih klupskih generacija…

Limači B2 - 18. kolo

Ivanja Reka i dalje drži vrh lige sa četiri boda prednosti budući su i Sesvete nastavile svoj niz pobjeda, a obje ekipe su bile vrlo efikasne u ovom kolu.

Limači B2 - 17. kolo

Za razliku od igrača u B1 ligi u ovoj ligi su odgođene tek dvije utakmice i to one između Poleta/SK i Vrapča te Bubamare i Sesveta.

Limači B2 - 16. kolo

Ovo kolo gosti neće pamtiti po dobrome jer su u subotnjim utakmicama svi domaćini ostvarili pobjede.
Pretplati se na ovaj RSS feed