Log in

Vi ste gost, uzmite svoje Članstvo 2018
Navigacija do liga gostima je dostupna ispod...

Ako imate Članstvo 2018, logirajte se

Zagići B2 (21)

Zagići B2

Zagići B2 - 22. kolo

Ovog vikenda završena je liga za zagiće B2 i sudionici u njoj su odigrali sve utakmice u zakazanim terminima što je čini jednom od rijetkih u ZNS-u.

Zagići B2 - 20. kolo

Prvaci iz Markuševca doživjeli su prvi poraz u ovoj sezoni u derbiju kola na gostovanju kod drugo plasiranog Vrapča.

Zagići B2 - 21. kolo

Prvak u ovoj ligi zna se već nekoliko kola, a to je odlična ekipa Prigorja/M koja se brzo oporavila nakon poraza u prošlom kolu i vratila starim navikama pobjeđivanja.

Zagići B2 - 19. kolo

Markuševačka furija nezaustavljivo juri prema kraju natjecanja bez poraza, a u ovom kolu ni tri postignuta pogotka Čulinca u njihovu mrežu nisu bila dostatna ni za bod, a kamoli sva…

Zagići B2 - 13. kolo

Vodeća momčad lige, Prigorje/M, nastavlja vrijedno sa sakupljanjem bodova, ali više ne uspijeva postići tako puno pogodaka kao u prvom dijelu prvenstva.

Zagići B2 - 14. kolo

Derbi kola igrao se u Ivanjoj Reci gdje je kod trenutno drugoplasiranog domaćina gostovala vodeća ekipa lige, Prigorje/M.

Zagići B2 - 18. kolo

Sada smo i matematički dobili najbolju ekipu lige, a to je Prigorje/M. Unatoč odlasku četiri ponajbolja igrača u druge klubove dečki trenera Simeona nastavili su fenomenalni niz pobjeda.

Zagići B2 - 16. kolo

Nastavlja se serija pobjeda Prigorja/M koje se sa još jednog gostovanja vratilo sa punim plijenom. Gostovali su kod Zapruđa i lako došli do bodova jer su domaći teško pratili akcije…

Zagići B2 - 17. kolo

Prigorje/M je od početka lige vodeća momčad prvenstva i za potvrdu naslova prigorju nedostaje samo jedan jedini bod i pet kola prije kraja mogu početi slaviti naslov.

Zagići B2 - 15. kolo

Vrlo, vrlo efikasno kolo sa nekoliko „vaterpolo“ rezultata uljepšalo je statistiku ove lige. Vodeća momčad lige bila je akter najefikasnije utakmice kola u kojoj je na suprotnoj strani stajao Zelengaj.

Zagići B2 - 12. kolo

Nastavlja se niz visokih pobjeda trenutno vodeće momčadi lige i sada im nedostaje samo šest pogodaka da pređu na troznamenkasti broj postignutih pogodaka u sezoni što je rijetko kome uspjevalo…

Zagići B2 - 8. kolo

Vodeće Prigorje/M nakon ovog kola povećalo je prednost pred pratnjom i gotovo sigurno možemo reći da su jesenski prvak svoje lige.
Pretplati se na ovaj RSS feed