Obrazac prijave za članstvo 2019


Ime i prezime:*
E-mail:*
Adresa:*
OIB:*
Izaberite natjecanje:
Napomena:

Preko tjedna, odnosno u srijedu, svi ligaši su igrali odgođeno prvo kolo, a nekih većih iznenađenja nije bilo.

Lučko i dalje ne zna za poraz, a njihovu uigranost i snagu su osjetili igrači S. Kraljevca koji su odlična momčad, ali protiv vodeće momčadi lige nisu mogli. Ako nije mogao S. Kraljevec protiv Lučkog, teško su mogli i igrači Šparte u redovnom kolu u gostima kod lidera. Htjeli su „Strujići“ i davali sve od sebe, ali kako sada stvari stoje Lučko je nedodirljivo.

Kraljevčani su ostali bez bodova protiv lidera, ali su zato uzeli puni plijen u redovnom kolu na svom terenu protiv solidnog Tekstilca koji se trudio izvući barem bod, ali su dva pogotka više domaćih u gostujućoj mreži bili nedostižni. Igračima Šparte više ne pomaže ni velika angažiranost njihova trenera uz liniju tijekom utakmice i polako gube dah u utrci za gornji dio ljestvice. Osim što su ostali bez bodova protiv Lučkog ostali su bez bodova i u tjednu na svom terenu u srazu sa sve boljom Utrinom, a u obje utakmice vratar je išao po četiri lopte u svoju mrežu.

Već smo u nekoliko navrata hvalili igrače Tekstilca, a oni nam to i potvrđuju iz utakmice u utakmicu. Za vikend su namučili vrlo dobar S. Kraljevec, a u tjednu su uzeli bodove protiv odličnog Jaruna koji je imao velike zamjerke na suca. No, utakmice idu dalje i već za vikend dečki sa Jaruna su ostvarili veliku pobjedu protiv HAŠK-a na njegovu terenu. U vrlo neizvjesnoj utakmici igrači Jaruna su za nijansu bili bolji suparnik te je njihova pobjeda iako rezultatski minimalna ustvari velika jer HAŠK želi povratak u A ligu te si ne smije dozvoliti gubitak bodova jer je Lučko već malo odmaklo.

No, valja podsjetiti da su dečki sa Pešćenice imali i u srijedu utakmicu protiv Rudeša koji također ima ambicije za A ligu, ali im ekipa trenutno nije u formi i teško osvaja bodove. HAŠK je u ovoj utakmici od početka imao inicijativu i lako dolazio u prigode za zgoditak te sigurnom igrom uzeo nove bodove za ostanak u utrci za A ligom dok će Rudešani morati početi osvajati bodove za što su imali novu priliku za vikend protiv Mladosti/B. Međutim i ovom zgodom su ostali bez bodova jer su „Bullsi“ imali malo više sportske sreće i s(p)retno stigli do bodova nakon jedne od mnogobrojnih gužvi u oba kaznena prostora. „Bullsi“ su visoko na ljestvici, a podsjećamo da je derbi između Mladosti/B i St. Grada odgođen na zamolbu mladostaša i igraće se u prvom slobodnom terminu te će tek nakon te utakmice biti jasnije stanje na ljestvici.

Budući su „Studenti odmarali preko tjedna i imali su veću želju za igrom ne čudi pobjeda nad bivšim A ligašem Trešnjevkom na njihovom terenu. Nama se činilo da Trešnjevka polako lovi ritam B ligaša te da su prihvatili činjenicu da su ispali tim prije što su u tjednu ostvarili visoku pobjedu nad ZET-om, ali izgleda da su i na Trešnjevci skloni oscilacijama. ZET je bio prilično usporen protiv Trešnjevke u srijedu, ali je zato bio odličan za vikend protiv Utrine koja se nalazi u samom vrhu ljestvice i bilo je za očekivati još jednu uvjerljivu partiju gostiju iz Novog Zagreba. No, igrači Utrine nisu ponovili igru od srijede i slavlja na Pongračevu već su se dobro oznojili i namučili protiv ZET-a za tri boda.
REZULTATI sa strijelcima:

KOLO -> 7
ZET - UTRINA 2:3 Kolarek, Grba (ZET) / Zebić, Lukač, Matos (Utr)
RUDEŠ - MLADOST/B 1:2 ? (Rud) / Horvat, Telebar (MB)
S.KRALJEVEC - TEKSTILAC 3:1 Herceg 2, Ladan (SK) / Džalto (Tek)
LUČKO - ŠP. ELEKTRA 4:0 Pavlović 2, Piškor, Radek (Luč)
HAŠK - JARUN 2:3 Penić, Osmanić (HAŠK) / Ćosić 2, Čaleta (Jar)
TREŠNJEVKA - STUD. GRAD 1:3 Golubić (Tre) / Jerković 2, Glasnović (SG)

KOLO -> 1
TEKSTILAC - JARUN 2:1 Vrdoljak, Huzek (Tek) / Ćosić (Jar)
ŠP. ELEKTRA - UTRINA 1:4 Pekeč (ŠpE) / Lukač 2, Zebić, Hunjski (Utr)
MLADOST/B - ST. GRAD ODGODA
ZET - TREŠNJEVKA 0:5 ? Golubić 2, Ille, Mijatović, Muslin (Tre)
RUDEŠ - HAŠK 0:4 Perković 2, Grižić, Škreblin (HAŠK)
S.KRALJEVEC - LUČKO 1:7 Herceg (SK) / Kahlina 2, Piškor, Pavlović, Radek, Putak, Martinović (Luč)

 


LISTA STRIJELACA:

11 Martinović (Luč)
10 Zebić (Utr)
7 Ćosić (Jar), Jerković (SG), Šolman (SG)
6 Pekeč (ŠpE), Telebar (MB), Golubić (Tre)
5 Škreblin (HAŠK), Ladan (SK), Kahlina, Piškor (Luč), Mijatović (Tre), Lukač (Utr)
4 Ćibarić (SG), Herceg (SK), Horvat (MB), Škarec (Jar)
3 Hubak (MB), Glasnović (SG), Džalto (SG), Ratkaj (Jar), Perković, Salajster (HAŠK),
 Kroflin (Utr), Obuljen (ŠpE), Muslin (Tre), Grba (ZET), Pavlović, Radek (Luč)
2 Grižić, Horvat (HAŠK), Čondrić (Luč), Jurakić, Klanac, Lukić, Pašalić (SG), Zlomislić (SK),
Hunjski, Matos (Utr), Kirinić, Huzek, Plivelić (Tek), Malešević (Jar),
1 Skopin, Čaleta (Jar), Jurić, Brčić, Bogdanovski (MB), Vrdoljak (Tek), Palašić-Ignjatović (SG), Ille (Tre), Todorović, Filipčić, Putak, Kobetić (Luč), Kolarek (ZET), Krnjić, Kovačić (SK), Penić, Osmanić (HAŠK), Podoreški (Utr)
nedostaju strijelci Rudeša


 

LINK DO TABLICE: http://www.igraci.com/natjecanje/zns-mladez/b1-liga-limaci-zagici/lb3

VEZANE LIGE: Limači B1  Zagići B1  Zagići B4  DOJAVE  Grupa

Sadržaj objavljen u susradnji s udrugom roditelja "Limač-zagić"


ZAJEDNICA: grupa B1 liga limača/zagića ZNS-a pridružite se grupi,
iskoristite mogućnost primanja rezultata i objava vezanih za ligu na vaš mail