Obrazac prijave za članstvo 2019


Ime i prezime:*
E-mail:*
Adresa:*
OIB:*
Izaberite natjecanje:
Napomena:

Vodeća trojka nastavila je svoj niz pozitivnih rezultata i u ovom tjednu kada su se uz redovno kolo igrale i odgođene utakmice 1. kola. Lučko, Tekstilac i Rudeš tako nastavljaju utrku za vrh sa istim brojem bodova,a u stopu ih prati Šparta.

No, krenimo redom. U srijedu nije bilo iznenađenja i svi bolje plasirani klubovi ostvarili su pobjede u srazu sa suparnicima. Najteži zadatak u osvajanju tri boda imao je Rudeš koji je bio bolji od HAŠK-a u najefikasnijoj utakmici kola na kojoj su navijači vidjeli čak devet pogodaka. Lučko je na vrhu samo zbog bolje gol razlike u odnosu na tekstilac i Rudeš, a odličnoj gol razlici pridonijela je i pobjeda na gostovanju kod S. Kraljevca.

Gol više u suparničku mrežu postigli su igrači Tekstilca na svom terenu u srazu sa Jarunom, a uvjerljivu igru Trešnjevke na gostovanju kod ZET-a pratili su i zgodici u domaću mrežu pa je slavlje zelenih na kraju utakmice bilo potpuno opravdano. Šparta i Mladost/B ugostili su suparnike na svojim terenima i ostvarili identične pobjede.

Šparta je dočekala Vrapče i nakon vrlo uzbudljive utakmice slavila novo osvajanje bodova koje ih i dalje drži odmah do vodeće trojke. „Bullsi“ su dugo tražili način kako postiči pogodak „Studentima“ i nakon što su poveli utakmica je imala samo jedan smjer odnosno domaći su malo lakše stvarali prigode za pogodak od kojih su neke i realizirane dok su gosti iz St. Grada uspjeli postići počasni pogodak, a uz malo sreće u završnici mogli su još koji.

Po završetku redovnog kola odigranog preko vikenda i izrade tablice, ostali smo iznenađeni velikom razlikom koja se vidi na njoj. Već spominjana vodeća trojka ima uvjerljivu prednost, a tri boda do njih je Šparta dok su ostali jako daleko po bodovima. Naš zaključak je da je ova liga, koja je pokrenuta prije dvije sezone, uvelike ispunila svoj smisao jer su manje-više u njoj sva djeca prvi puta okusila organizirano natjecanje i igraju sa sebi ravnim suparnicima i zato vlada velika izjednačenost. Klubovi koji su malo ranije okupili svoje igrače i krenuli raditi još u vrtiću sa njima bolje djeluju na terenu i lakše im je stići do prigode od ekipe koja se tek okupila. Nas osobno jako veseli veliki broj klubova koji imaju tako mlade igrače jer to znači da se djeca vraćaju igri i da se odvajaju od računala i igračih konzola.

Kako smo već prije napomenuli, vodeća trojka ima samo po jedan poraz do sada, a tako su nastavili i u 7. kolu. Derbi kola igran je u Lučkom gdje su gostovali odlični igrači Šparte. Očekivali smo malo neizvjesniju utakmicu, ali su lučani još jednom dokazali da su zasluženo na čelu ljestvice i uvjerljivo nadvisili „Strujiće“.

Igrači Tekstilca nastavljaju sa dobrim i efikasnim igrama te su u ovom kolu bili vrlo precizni na gostovanju kod S. Kraljevca, ali im je ta napadačka igra otvorila rupe u obrani pa su i Kraljevčani imali razloga za veselje pa su navijači prisustvovali najefikasnijoj utakmici kola.

U Rudešu su gostovali najmlađi „Bullsi“ i unatoč velikom trudu nisu uspjeli postiči barem počasni pogodak jer je obrana Rudeša bila bez greške, a i napad im je bio vrlo precizan u završnici akcija. ZET je na svojoj Savici ugostio Vrapče i odigrana je odlična utakmica sa puno pogodaka u obje mreže, a malo više razloga za zadovoljstvo imaju gosti sa zapadnog dijela grada jer su bili za nijansu precizniji od svojih domaćina.

HAŠK polako lovi ritam utakmica i njegovi igrači sa svakom novom utakmicom izgledaju  sve bolje. U to su se najbolje mogli uvjeriti igrači Jaruna koji su gostovali na Peščenici u ovom kolu. Iako je Jarun davao sve od sebe u ovom srazu to nije bilo dovoljno dobro jer su domaći igrači bili precizniji u završnici svojih akcija, a napadači Jaruna su uspjeli stvoriti dosta prigoda za pogodak, ali ih nisu uspjeli realizirati.

Jedina utakmica koja je završila podjelom bodova je ona između Trešnjevke i St. Grada uz jedan pogodak u svakoj mreži što nam govori da su trenutno obrane u obje ekipe jači dio momčadi te da napadači moraju poraditi na preciznosti.

 


REZULTATI sa strijelcima:

KOLO -> 7
ZET II - VRAPČE II 3:5 Kristić 2, Zovko (ZET) / Sikirica 2, Ivanković 2, Dičić (Vra)
RUDEŠ II - MLADOST/B II 6:0 ? (Rud)
S.KRALJEVEC II- TEKSTILAC II 2:9 Grubišić 2 (SK) / Hundrić 4, Bajsić 2, Krznarić 2, Folnegović (Tek)
LUČKO II - ŠPARTA EL.II 5:1 Anić 2, Piškor 2, Filipčić (ŠpE) / Dodig (ŠpE)
HAŠK II - JARUN II 4:2 ? (HAŠK) / Đevenica 2 (Jar)
TREŠNJEVKA II - STUD.GRAD II 1:1 Tokić (Tre) / Kuhar (SG)

KOLO -> 1
MLADOST/B - ST. GRAD 3:1 Gašparić 2, Horvat (MB) / Kuhar (SG)
ŠP. ELEKTRA - VRAPČE 3:1 Dodig, Troskot, Škripek (ŠpE) / Sikirica (Vra)
TEKSTILAC - JARUN 5:1 Folnegović 3, Hundrić, Barišić (Tek) / Đevenica (Jar)
S.KRALJEVEC - LUČKO 1:4 Grubišić (SK) / Filipčić 2, Piškor, Anić (Luč)
ZET - TREŠNJEVKA 1:4 Zovko (ZET) / Vučković 2, Tokić 2 (Tre)
RUDEŠ - HAŠK 6:3 ? (Rud) / ? (HAŠK) 


LISTA STRIJELACA:

17 Piškor (Luč)
13 Anić (Luč), Folnegović (Tek)
10 Filipčić (Luč), Grubišić (SK), Kuhar (SG)
8 Dodig (ŠpE), Hundrić (Tek)
7 Ivanković (Vra), Bajsić (Tek)
6 Sikirica (Vra)
5 Novaković (Luč), Troskot (ŠpE), Zovko (ZET)
4 Vučković, Neral (Tre), Đevenica (Jar), Gašparić, Horvat (MB), Krznarić (Tek)
3 Sesan (SK), Mihaljević (MB), Tokić (Tre), Mikulić (ŠpE)
2 Sršen (Tek), Jelušić (SK), Rebec, Sviben (Špe), Fudurić (Luč), Stamać, Petrov (Jar),
 Poplašen, Kristić (ZET)
1 Pernar, Bungić, Ondej (Luč), Bošnjak, Piljac (MB), Mađarić, Barišić, Majsak (Tek),
 Berdin, Antolović (Jar), Škripek, Novosel, Gašparović (ŠpE), Kikić, Pavić, Prđun (SK),
 Kecur, Dičić, Pavlek-Košanski, Greiner (Vra), Pavlović (Tre)

nedostaju strijelci HAŠK-a i Rudeša


 

LINK DO TABLICE: http://www.igraci.com/natjecanje/zns-mladez/b1-liga-limaci-zagici/zb4

VEZANE LIGE: Limači B1  Limači B3  Zagići B1  DOJAVE  Grupa

Sadržaj objavljen u susradnji s udrugom roditelja "Limač-zagić"


ZAJEDNICA: grupa B1 liga limača/zagića ZNS-a pridružite se grupi,
iskoristite mogućnost primanja rezultata i objava vezanih za ligu na vaš mail