Obrazac prijave za članstvo 2019


Ime i prezime:*
E-mail:*
Adresa:*
OIB:*
Izaberite natjecanje:
Napomena:

Kada se najmanje nadao Rudeš je ostao bez punog plijena i tako pokvario svoj sto postotni učinak u prvenstvu i to na gostovanju kod St. Grada.

Pronašli su igrači trenera Zelenbrza način kako zaustaviti napade najbolje ekipe u ligi koja dosada nikome nije prepustila niti boda sve do sada. Uspjeh domaćih je tim veći što je bodovna razlika između vodeće ekipe lige, Rudeša i „fenjeraša“ St. Grada ogromnih 36 bodova koji na terenu nisu puno značili. Međutim, da ne bi ispalo kako su suparnici bili izjednačeni po igri potrebno je istaknuti da je Rudeš bio puno bolji tijekom cijele utakmice i imao hrpu prigoda koje je obranio odlični domaći vratar. Trener gostiju je u razgovoru oko događaja na utakmici izrazio zadovoljstvo igrom svoje ekipe i napomenuo da su previše promašivali odlične prigode, a domaći su se oslanjali na svog vratara koji je ujedno bio i asistent za domaći pogodak. Stoga, još jednom čestitke svim sudionicima ovog susreta koji su nam po tko zna koji puta dokazali da se u nogometu nikada ne treba unaprijed predati.

Tekstilac je na gostovanju kod Utrine imao tri pogotka prednosti na poluvremenu, ali i promašio dosta prigoda. Domaći su bolje otvorili nastavak i smanjili vodstvo Tekstilca koji se malo povukao pred svoja vrata i dozvolio domaćima nekoliko odličnih prigoda za smanjenje vodstva pa i izjednačenja. Vidjevši da bi mogli ostati bez punog plijena igrači Tekstilca ubrzavaju svoju igru i lako dolaze pred domaća vrata te povisuju svoje vodstvo na nedostižnih šest pogodaka razlike. Do kraja susreta domaći igrači Utrine postižu još jedan pogodak za smanjenje konačnog rezultata.

HAŠK i Lučko su svoju utakmicu ovog kola odigrali još za vrijeme proljetnih praznika, a puni plijen od tri boda pripao je gostima iz Lučkog koji su trenutno ipak malo bolja ekipa.

Mladost/B polako gubi korak sa vodećom trojkom, a djelomični razlog tome je i poraz u ovom kolu na gostovanju kod Šparte koja je iskoristila dvije pogreške gostiju za dva pogotka što im je bilo više nego dovoljno za osvajanje tri boda.

ZET je na gostovanju kod Jaruna pružio odličnu igru i stigao do pobjede nad suparnikom koji je u dosadašnjem dijelu sezone prikupio puno više bodova od njih, ali kao i u slučaju Rudeša na gostovanju kod St. Grada tablica na terenu ništa ne znači već se gleda samo igra.

Sesvetski Kraljevec je na gostovanju kod Trešnjevke tri minute prije kraja utakmice bio u zaostatku od tri pogotka, ali je čudesnom završnicom stigao do izjednačenja u zadnjem napadu. Domaći žale za ispuštenom prednosti dok gosti priznaju da su mogli imati i bolji rezultat da su ranije krenuli sa boljom igrom. Na kraju, obje ekipe moraju biti zadovoljne podjelom bodova jer su mogli bez njih ostati u potpunosti. U odigranoj odgođenoj utakmici 13. kola sredinom tjedna Rudeš je u efikasnoj utakmici slavio na gostovanju kod Trešnjevke.

 


REZULTATI sa strijelcima:

KOLO -> 14
UTRINE - TEKSTILAC 2:7 Certić, Janković (Utr) / Javurek 2, Dvoravić 2, Guina 2, Husajina (Tek)
ŠPARTA EL. - MLADOST/B 2:0 Mejovšek 2 (ŠpE)
JARUN - ZET 2:5 ? (Jar) / Kristić 3, Novokmet, Posavec (ZET)
STUD. GRAD - RUDEŠ 1:1 ? (Sg) / ? (Rud)
TREŠNJEVKA - SESV.KRALJEVEC 4:4 Jelinčić 2, Jakšić, Škrlec (Tre) / Briški 2, Križanović, Prđun (SK)
HAŠK - LUČKO 2:4 Radić, Kulašević (HAŠK) / Fiket 2, Arežina, Kerman (Luč)

RUDEŠ -TREŠNJEVKA 8:2 ? (Rud) / Škrlec, Šteko (Tre) 13. KOLO
 


LISTA STRIJELACA nakon 14. kola

49 Šop (MB)
24 Ciglar (HAŠK)
17 Javurek (Tek)
14 Kožul (Jar)
13 Pajas, Kaleb (Luč)
12 Dvoravić (Tek)
11 Grubišić (SK)
10 Bogojević (MB), Fiket (Luč), Klasan, Lukić (HAŠK)
9 Husajina (Tek), Jakšić (Tre)
8 Guina, Karlović (Tek), Palčić (ŠpE), Kristić (ZET), Viljac (Jar)
7 Bosnar (HAŠK), Briški (SK), Dujmović (Luč), Certić (Utr)
6 Halilović (HAŠK), Zrnić (Jar), Janković (Utr)
5 Močibob, Maračić (Luč), Škrlec (Tre)
4 Kulašević, Hajster (HAŠK), Hernaus (ŠpE), Tunjić, Marković (Tek), Gracin (Jar), Kerman (Luč), Dabac-Divić, Štrumberger, Šteko, Lacković (Tre), Kolarek, Vlaić (ZET)
3 Arežina, Piškor (Luč), Šteko (HAŠK), Vrlac, Grendl, Roščić (MB), Šošo (ZET)
2 Čičak, Radočaj, Mrak, Mrkonjić (SK), Posavec (ZET), Jelinčić (Tre), Ivkošić, Mejovšek (ŠpE)
1 Radić, Žejavac (HAŠK), Čižmar (Tre), Jerković (ŠpE), Malbašić, Merunka, Kos, Stojić (Tek), Baće, Gašparić, Jakšić, Bošnjaković, Kunović, Škalic (MB), Jelić, Marijanović (Luč), Arambašić, Juričić, Vukojević, Dabić, Špeletić, Romek (Jar), Križanović, Prđun, Kuharić (SK), Martinovski, Novokmet, Dikanović (ZET), Lukač, Uhernik, Župan, Sakač (Utr)


nedostaju strijelci Rudeša i Studentskog Grada


NIJE DOZVOLJENO PRENOŠENJE ILI KOPIRANJE OBJAVLJENIH SADRŽAJA BEZ DOGOVORA S AUTORIMA. 

LINK DO TABLICE: http://www.igraci.com/natjecanje/zns-mladez/b1-liga-limaci-zagici/zb1

VEZANE LIGE: Limači B1  Limači B3  Zagići B4  DOJAVE  Grupa

Sadržaj objavljen u susradnji s udrugom roditelja "Limač-zagić"


ZAJEDNICA: grupa B1 liga limača/zagića ZNS-a pridružite se grupi,
iskoristite mogućnost primanja rezultata i objava vezanih za ligu na vaš mail