Obrazac prijave za članstvo 2019


Ime i prezime:*
E-mail:*
Adresa:*
OIB:*
Izaberite natjecanje:
Napomena:

Nova iznenađenja u najizjednačenijoj ligi od svih sedam koje pratimo u komentarima.

Sava/Z, Hr. Leskovac i Nur vodeće su momčadi koje je do ovog kola razdvajao samo bod odnosno dva na vrhu, a nakon ovog kola Sava se udaljila na velikih pet bodova zahvaljujući porazima preostale dvije ekipe koje su ju pratile. Sava je slavila na gostovanju kod Ivanja Reke i zadržala svoj pozitivan niz pobjeda, a Hr. Leskovac je naišao na veliki otpor u Vrapču kod istoimenog domaćina. Utakmica puna lijepih poteza nije obilovala golovima, ali su se uzdasi iz gledališta često čuli. Na kraju minimalna pobjeda Vrapča uz veliku pohvalu domaćeg trenera svojim pulenima za koje je rekao da su odigrali najbolju utakmicu od kada ih on vodi te da su zasluženo nadvisili donedavno vodeću ekipu lige.

Nur je na svom terenu ugostio ekipu Botinca i u prvom dijelu nikako nije mogao uspostaviti ravnotežu u igri dok su gosti uz vodstvo imali još nekoliko odličnih prigoda za povisiti vodstvo koje su ostale neiskorištene. U nastavku Nur ipak stiže do izjednačenja i preuzima igru u svoje noge. Redaju se napadi na vrata gostiju, ali jedna olako izgubljena lopta i brza akcija gostiju ponovno dovode ekipu Botinca u vodstvo koje su uspjeli zadržati do kraja utakmice za veliko iznenađenje u rezultatskom smislu, ali ne i za one koji su prisustvovali utakmici.

Zelengaj bilježi nova tri boda na svoj konto zahvaljujući pobjedi u ovom kolu nad Gavranom i dolazi u gornji dio ljestvice sa bodom više od Odre koja je svoju utakmicu sa Slogom odgodila.

Još nas puno uzbuđenja očekuje u zadnjih šest kola, a podsjećamo da vodeća trojka još mora odigrati i međusobne utakmice nakon kojih će biti sve jasnije, a svoju prigodu za skok na ljestvici očekuju i igrači Šn Maksimir koji su nadigrali na svom terenu Concordiu i sa nova tri boda stigli na samo bod zaostatka za trećim Nurom.

 


REZULTATI sa strijelcima:

KOLO -> 16
VRAPČE II - H. LESKOVAC 1:0 Ostović (Vra)
NUR - BOTINEC 1:2 Mešić (Nur) / Poplašen, P. Peršić (Bot)
SLOGA GR. - ODRA 29.04.2015 ODGODA
ZELENGAJ - GAVRAN 3:0 Rahimić 2, Kordić (Zel)
IVANJA REKA II - SAVA/Z 1:4 Lacić (IR) / Vlahovski 4 (SZ)
ŠN MAKSIMIR - CONCORDIA II 4:1 Ždralović 2, Petrić, Bulović (ŠnM) / Šušković (Con)


LISTA STRIJELACA nakon 16. kola

33 Vlahovski (SZ)
23 A. Fučkala (Odr)
21 Mandić (HrL)
15 Golubar (HrL), Lazić (Bot)
14 Vuksan-Ćusa (ŠNM)
13 Duić, F. Topalović (Odr)
12 Bašić (Nur), Košutić (SZ)
11 Hozanović (Nur)
10 Petrić (ŠNM)
9 Sedlar (SlG), Jelavić (Bot)
8 Krajina (Bot), Brletić (HrL), Rahimić (Zel), Levatić (SZ)
7 Talić (SZ), Novak (Bot), Kovačić (Zel), Đurović (ŠNM)
6 Ćović (SZ), Glogić (Nur)
5 Vlahović (Gav), Ostović, Dičić (Vra), Ždralović (ŠnM)
4 Bulić (Gav), Badrov (SlG), Pandža (Con), Sučić (HrL), Kordić (Zel), Lieli, Mioč (SZ), T. Majdak (Odr), Vukadin, Erceg (Gav), Bulović (ŠnM), Lazić (Nur)
3 Maravić (Odr), Čalušić (HrL), Milković (Zel), P. Peršić (Bot), Marić, Botić (IR), Cvetko (Con), Varga, Zorinić (ŠNM), Mešić, Hatemić (Nur)
2 Kekez (Gav), Mesić, Ivković, Relja, Obradović (IR), M. Fučkala, M. Topalović (Odr), Ivanković, Herendić, Vučanjk (Vra), Marušić, Muratović (Nur), Stamač, Smetko (SlG), Rupić, Prgomet (ŠNM), Poplašen (Bot), Koić (Zel)
1 Štimac, Filipović (Gav), Komerički (Odr), Komar, Kolobarić, Ratković (Gav), J. Peršić (Bot), Sever, Matić (HrL), Mihaljević, Zeko, Herceg, Čabraja, Pavić, Lacić, Remaj, Jurakić (IR), Brzović, Kurtak, Fabijančić, Šintić, Čuljak (Vra), Orač, Ljubičić, Gabrić, Raguž (SlG), Varat, Schoissingeier (SZ), Alili, Jašarević, Salihović, Jirsak, autogol (Nur), Čukoić (Zel), Stipanović, Ljubas, Srdinić, Rajić, Bošnjak, Šušković, Čehulić (Con), Ćutić, Vrdoljak, Lekić, Ratej (ŠNM)


 NIJE DOZVOLJENO PRENOŠENJE ILI KOPIRANJE OBJAVLJENIH SADRŽAJA BEZ DOGOVORA S AUTORIMA.

LINK DO TABLICE: http://www.igraci.com/natjecanje/zns-mladez/b2-liga-limaci-zagici/lb4

VEZANE LIGE: Limači B2  Limači B4  Zagići B2  Dojave  Grupa

Sadržaj objavljen u susradnji s udrugom roditelja "Limač-zagić"


ZAJEDNICA: grupa B2 liga limača/zagića ZNS-a pridružite se grupi,
iskoristite mogućnost primanja rezultata i objava vezanih za ligu na vaš mail