Obrazac prijave za članstvo 2019


Ime i prezime:*
E-mail:*
Adresa:*
OIB:*
Izaberite natjecanje:
Napomena:

Vodeća i već dugo neporažena u prvenstvenim utakmicama momčad lige, Rudeš, imala je vrlo težak tjedan zahvaljujući odigravanju odgođenog prvog kola, a za vikend i redovnu prvenstvenu utakmicu.

Raspored im je donio dva, uz Lučko i Tekstilac, najteža moguća suparnika, odnosno HAŠK i Mladost/B. No ni oni nisu uspjeli stići barem do boda jer je u oba slučaja Rudeš slavio pobjede minimalnom razlikom. HAŠK je lovio zaostatak gotovo tijekom cijele utakmice, ali nije uspio prelomiti utakmicu u svoju korist, a potpuno obrnuta situacija bila je protiv Mladost/B. Imali su gosti tri puta vodstvo od zgoditka prednosti, ali su se rudešani uporno vraćali i na kraju preokrenuli utakmicu na svoju korist. Bravo za rudešane koji nastavljaju svoj niz neporaženosti u prvenstvu koji je započeo još u sezoni 2013/14 u mlađim zagićima. Bravo i za HAŠK i za Mladost/B koji su do sada jedini uspijevali natjerati rudešane na maksimalno zalaganje.

Odlična utakmica preko tjedna ispraznila je motive igrača HAŠK-a pa su protiv Jaruna bili daleko od svojih najboljih igara pa su jarunčani uzeli bod, a mogli su i sva tri. Buzinci su pripremu za Rudeš odradili maksimalno i u najefikasnijoj utakmici 1. kola nadvisili borbene igrače Studentskog Grada. Jarun je svoje uigravanje za bod imao u tjednu u srazu sa Tekstilcem, a i ova je utakmica bila vrlo neizvjesna budući je zgoditak stalno visio u zraku, no domaći igrači Tekstilca bili su koncentriraniji u završnici svojih akcija dok jarunčani nisu uspjeli zatresti domaću mrežu.

Dečki koji nastupaju za St. Grad nisu uspjeli stići ni do boda u redovnoj utakmici 7. kola kada su gostovali kod sve bolje Trešnjevke. Utjeha „Studentima“ može biti da su popravili obranu u nekoliko dana koji su protekli od sraza sa Mladosti/B, ali na žalost nisu popravili napad jer se domaća mreža Trešnjevke nije zatresla niti jednom. Kada kažemo da je Trešnjevka sve bolja mislimo i na utakmicu odigranu u tjednu gdje su zeleni gostovali kod ZET-a i tamo slavili još uvjerljivije nego protiv St. Grada pa se sada niz bez izgubljenog boda protegnuo na tri kola na čemu čestitamo svima u i oko ekipe zagića Trešnjevke.

Poučeni iskustvom od srijede kada su protiv Jaruna ušli malo mekše u utakmicu te teže od očekivanoga uzeli bodove, igrači Tekstilca su u sraz sa domaćim S. Kraljevcem od početka krenuli rastrčano sa odličnim kombinacijama i ranim pogotkom koji je uvelike usmjerio tijek utakmice. Domaći su teško dolazili pred kazneni prostor igrača sa Ravnica koji su svaku domaću grešku kažnjavali pogotkom ili izglednom prilikom za njega. No, domaći su nagrađeni za svoj trud pogotkom pa su poraz lakše prihvatili.

Tim prije što su u tjednu imali za suparnika odlično Lučko i uložili jednako veliki trud u pokušaju svladavanja vratara Lučkog, ali im je gostujuća mreža ostala začarana, a gosti su njihovog vratara prisilili na nekoliko odlazaka u mrežu. Lučko je i za vikend nastavilo svoj lov na vodeću momčad lige, a da nije bilo poraza protiv HAŠK-a u ranijem dijelu prvenstva kada se još tražila igra, bili bi bodovno izjednačeni sa liderom. Ovako, svaki bod im je bitan i nema opuštanja, a takav pristup im je donio i uvjerljivu novu pobjedu u redovnom kolu kada su ugostili Špartu. Sve akcije domaćih imale su glavu i rep, a rezultat toga je sigurna pobjeda, a da su i gosti dali sve od sebe svjedoči pogodak u mreži Lučkog.

Gosti sa Pongračeva nemaju za čime žaliti u ovoj utakmici jer su trenutno slabiji od Lučkog, a i poraz im je lakše pao kada su se sjetili da su u tjednu nadigrali Utrinu na svom terenu i ostvarili prvu pobjedu u prvenstvu. ZET ugostio u derbiju začelja Utrinu koja je do tada bila bez boda, a nakon vrlo, vrlo uzbudljive utakmice više nije bilo tako. Domaći dečki su vodili veliki dio utakmice i prerano se opustili računajući na prvu pobjedu u prvenstvu, ali borbeni igrači Utrine nisu odustajali i uspjeli su stići do izjednačenja i do prvog osvojenog boda što su burno proslavili sa svojim navijačima.


REZULTATI sa strijelcima:

KOLO -> 7
ZET - UTRINE 3:3 Vlaić, Kristić, Šoša (ZET) / Certić 2, Sakač (Utr)
RUDEŠ - MLADOST/B 4:3 ? (Rud) / Šop 3 (MB)
S.KRALJEVEC - TEKSTILAC 1:5 Radočaj (SK) / Karlović 2, Javurek 2, Guina (Tek)
LUČKO - ŠP. ELEKTRA 5:1 Fiket 2, Pajas, Kaleb, Dujmović (Luč) / Hernaus (ŠpE)
HAŠK - JARUN 1:1 Ciglar (HAŠK) / Viljac (Jar)
TREŠNJEVKA - STUD. GRAD 3:0 Čižmar, Lacković, Dabac-Divić (Tre)

 
KOLO -> 1 
ZET - TREŠNJEVKA 1:4 Vlaić (ZET) / Jakšić, Divić, Štromberger, Škrlec (Tre)
ŠP. ELEKTRA - UTRINA 4:0 Hernaus 2, Palćić, Ivkošić (Luč)
TEKSTILAC - JARUN 2:0 Javurek, Kos (Tek)
MLADOST/B - ST. GRAD 8:2 Šop 4, Roščić 2, Vrlac, Bogojević (MB)
RUDEŠ - HAŠK 4:3 ? (Rud) / Lukić 2, Ciglar (HAŠK)
S.KRALJEVEC - LUČKO 0:7 Arežina, Kaleb, Maračić, Fiket, Močibob, Dujmović, Pajas (Luč)
}


LISTA STRIJELACA:

32 Šop (MB)
16 Ciglar (HAŠK)
11 Javurek (Tek)
10 Pajas (Luč)
8 Kožul (Jar), Kaleb (Luč),
7 Bosnar, Lukić (HAŠK), Karlović (Tek), Grubišić (SK), Fiket (Luč)
6 Klasan (HAŠK), Dujmović (Luč)
5 Husajina (Tek), Halilović (HAŠK), Maračić (Luč), Jakšić (Tre)
4 Hajster (HAŠK), Dvoravić (Tek), Briški (SK), Bogojević (MB), Močibob (Luč), Palčić (ŠpE),
 Lacković (Tre), Vlaić (ZET)
3 Zrnić (Jar), Piškor (Luč), Kristić (ZET), Dabac-Divić, Štromberger, Škrlec (Tre),
 Hernaus (ŠpE), Roščić (MB), Marković (Tek), Guina (Tek),
2 Kulašević, Šteko (HAŠK), Tunjić (Tek), Mrkonjić (SK), Kerman (Luč), Vrlac (MB),
 Šteko (Tre), Ivkošić (ŠpE), Certić (Utr), Šošo (ZET), Viljac (Jar)
1 Žejavac (HAŠK), Čižmar (Tre), Malbašić, Merunka, Kos, Stojić (Tek), Čičak, Radočaj (SK),
 Baće, Gašparić, Škalic (MB), Arežina, Marijanović (Luč), Lukač, Janković, Sakač (Utr),
 Kolarek (ZET), Arambašić, Juričić, Gracin (Jar)

nedostaju strijelci Rudeša


 

LINK DO TABLICE: http://www.igraci.com/natjecanje/zns-mladez/b1-liga-limaci-zagici/zb1

VEZANE LIGE: Limači B1  Limači B3  Zagići B4  DOJAVE  Grupa

Sadržaj objavljen u susradnji s udrugom roditelja "Limač-zagić"


ZAJEDNICA: grupa B1 liga limača/zagića ZNS-a pridružite se grupi,
iskoristite mogućnost primanja rezultata i objava vezanih za ligu na vaš mail