Obrazac prijave za članstvo 2019


Ime i prezime:*
E-mail:*
Adresa:*
OIB:*
Izaberite natjecanje:
Napomena:

Nastavlja se serija pobjeda Prigorja/M koje se sa još jednog gostovanja vratilo sa punim plijenom. Gostovali su kod Zapruđa i lako došli do bodova jer su domaći teško pratili akcije vodeće ekipe lige i gotovo sigurnog prvaka.

Vrapče je u odličnoj formi i nedavno su preskočili Ivanja Reku na drugoj poziciji i to je trenutačno najviša pozicija koju mogu dohvatiti jer je Prigorje/M nedostižno.

Korak bliže u zadržavanju trenutne pozicije ostvarili su u srazu sa vrlo dobrom Kašinom budući su bodovi ostali u Vrapču, a da su gosti bili malo precizniji u završnici svojih akcija mogli su stvoriti veće probleme domačim dečkima. Ovako bodovi ostaju kod Vrapča koje i dalje drži minimalnu prednost ispred donedavno drugoplasirane Ivanja Reke. Ivanja Reka dugo je vremena pratila lidera sa druge pozicije, ali u zadnjih nekoliko kola i ispustila bodovnu prednost pred ostatkom lige pa je Vrapče iskoristilo malo slabiji bodovni učinak Ivanja Reke i preskočio je na drugom mjestu, a sada za treću poziciju prijeti i Čulinec.

Stoga igračima donedavnog pratitelja lidera preostaje samo pobjeđivati i tako zadržati barem treće mjesto na kraju sezone. U ovom kolu igrači Ivanja Reke ugostili su igrače Bubamare i uspjeli u namjeri ostvarivanja bodova jer su uz bolju igru u polju od gostiju iz Prečkog bili i precizniji u završnici svojih akcija te više puta zatresli mrežu bubamaraca dok se njihova tresla samo jednom.

U derbiju začelja Concordia je ostala bez bodova na gostovanju kod Šn Maksimir, ali je zato Zelengaj na svom terenu u odličnoj utakmici stigao do velikog boda nakon sraza sa Prigorjem/Ž koje se nalazi visoko na ljestvici. Ovaj bod puno znači Zelengaju jer je prepušten „fenjer“ igračima Concordie, a za ove dvije ekipe predstoji velika borba oko izbjegavanja zadnje pozicije budući su ostale ekipe odmakle na sigurnu bodovnu udaljenost.

 


REZULTATI sa strijelcima:

KOLO -> 16
VRAPČE - KAŠINA 4:2 Ljevar 2, Matić, autogol (Vra) / Karlović 2 (Kaš)
BREZOVICA - ČULINEC 1:3 Fumić (Brz) / Smiljanić 3 (Čul)
ZAPRUĐE - PRIGORJE/M 0:8 Zagajski 3, F. Šimunković 3, Jakić, Biškup (PM)
ZELENGAJ - PRIGORJE/Ž 3:3 Lončar 2, Šparavec (Zel) / Radoš 2, Krišto (PŽ)
IVANJA REKA - BUBAMARA 3:1 Mihaljević 3 (IR) / Dorotić (Bub)
ŠN MAKSIMIR - CONCORDIA 3:0 Sesartić, Zebić, Dabrović (ŠnM)

 


LISTA STRIJELACA nakon 16. kola

32 Zagajski (PM)
22 Smiljanić (Čul)
21 Mihaljević (IR)
20 Drmečić (PM)
19 Krot (PM)
18 Ravlić (IR), Varga (Con)
16 Kišur (PŽ)
12 Jakić (PM)
11 Periša (Bub), Nekić (Brz)
10 Mušinović (IR), Lasan (Vra), Puljiz (ŠNM), Kolaković (Zap)
9 Jeleković (PM), Rendulić (Zap), Radaljac (Bub)
8 Trogrlić (ŠNM), Vidić (Čul), Karlović (Kaš), Pleša (Bub)
7 Tomičić, Šarović (ŠNM), Bašić (Vra), Radoš, Šuletić (PŽ), Pandek (Kaš), Barišić (Čul), Pervan (Zap), Šimunković, Jurki (PM), Gojsalić (ŠNBm)
6 Sambol (Čul), Lučić (Brz), Dvorski (Kaš), Bastalec (PŽ), Matić (Vra)
5 Bunić (Bub), Mikulić (Zap), Šparavec (Zel)
4 Dravinac (IR), Munjiza, Ljevar, Klemen (Vra), Crnić (Zap), Lončarić, Mađić (Zel)
3 Jakšić (PM), Jaguljnjak, Greiner (Vra), Ćosić (Čul), Božić (PŽ), Dabrović, Horak (ŠNM)
2 Skorić, Krčmarić (Vra), Begović (Con), Biškup (PM), Dvoravić, Lambevski, Pavlek (Kaš), Mužek (Zel), Papić, Sesartić, Mandić (ŠNM), Grgić (IR), Soplanda, Vujić (Zap), Puljiz, Dorotić, Filipović (Bub)
1 Radišić, Čorić, Autogol (Bub), Senjak, Zebić, Čutić (ŠNM), Volar, Hader, autogol (IR), Omerzel, Jaklenec, Cipek, Tinodi, Fumić, Grdić (Brz), Turudić, Nemec (PM), Amon, Orozović (Zap), Begović, Krakić, autogol, Jagustović (Vra), Bašić, Mojži (Čul), Lončarek, J. Rajić, Pavlić (Con), Pukšec, Klarić, Kovačić, Sever (Kaš), Lemac, Rainhold (Zel), Buči, Bjelanović, Krišto, Marinić (PŽ)
 NIJE DOZVOLJENO PRENOŠENJE ILI KOPIRANJE OBJAVLJENIH SADRŽAJA BEZ DOGOVORA S AUTORIMA.


LINK DO TABLICE
: http://www.igraci.com/natjecanje/zns-mladez/b2-liga-limaci-zagici/zb2

VEZANE LIGE: Limači B2  Limači B4  Zagići B2  Dojave  Grupa

Sadržaj objavljen u susradnji s udrugom roditelja "Limač-zagić"


ZAJEDNICA: grupa B2 liga limača/zagića ZNS-a pridružite se grupi,
iskoristite mogućnost primanja rezultata i objava vezanih za ligu na vaš mail